Láttam egy ufo-t 2012 09 11 19:57 nagyiék a szomszédban laknak és apukámmal jöttünk onnan hazafelé amikor be jöttünk a kapun a tiszta égbolton meg pillantottam egy?
Fantasztikus. láttál egy ufót. Megkérsz egy pilótát, ő naponta többszáz ufót mutat neked. Nem nagy dolog. gyakran látni olyan repül tárgyat amiről nem tudod micsoda.
Ha neadj' isten azt hinnéd, hogy az az ufó egy másik naprendszerből érkezett űrhajó, amin kis emberek vannak, akkor várj még 5-6 évet, mert egy 12 évesnek már azért inkább hisznek az emberek.
Amúgy mit csinálnál, ha egy amatőr és félresiklott életű csillagászhoz és auramasszőrhöz fordulva elmondanád, hogy mit láttál mikor és hol? Ez így mit bizonyít? Ő biztos elhiszi, de neki ez a megélhetése.
Ez egy Paint rajz.
Ez csak azt bizonyít, hogy még rosszul is rajzol az illető.
Én már párszor láttam hasonlót!De a kutya se hitte el!
Mer az emberek 70% a tudatlan!
"kutya se hitte el, mer az emberek 70 %-a tudatlan"
Mégis mit kellene csinálni egy homályos éjszakai felvétel esetén? Rávágni, hogy bizonyítok az intelligens idegen életre? 100 féle egyéb sokkal valószínűbb válasz lehet. Ha éjszaka a kertből ugatást hallasz, akkor te sem gondolod azt, hogy Tazmán maffiózók egy csoportja, akik a kutyádnak álcázva próbálják ellopni a fogkefédet. És főleg nem próbálod meg terjeszteni az ötleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!