2012-ben világvége?
Nem igazán hiszek benne:p De érdekel a téma. Olvasgattam utána, és egyre jobban érdekel, hogy ki indíthatta el ezt a 'lavinát'?! Mit szóltok ehez a szöveghez, ezt is olvastam valahol?:
"Az éppen aktuális világvége hirdetőinek legfőbb érve, hogy a maják naptára 2012-ben véget ér. A világvége mostani jövendölői szerint ekkor a Nibiru nevű titokzatos bolygó megközelíti a Földet (a maják ilyet nem állítottak). A Nibiru megállítja a Föld forgását, felcseréli mágneses pólusait, sőt "néhány hétre" még Nap körüli keringését is megszüntetheti. Emiatt világméretű földrengések, szökőárak támadnak, amelyek elpusztítják az emberiséget."
Tudtok ti valami konkrétat erről a Nibiruről? (Már ha létezik egyáltalán)
És, aki hisz abban, hogy 2012-ben eljön a világvége, az írja le hogy miért. Aki nem hisz benne, az is érveljen. Kiváncsi vagyok mások felfogására:D
És több mint valőszínű, hogy rossz kategőriába írtam a kérdést, bocsi..
Szia!
Őszintén nem tudom, hova tegyem ezt a világvége kérdést, de valahogy nem hiszek abban, hogy pontosan december nemtudomhányadikán megszűnik a világ. Valahogy hihetetlen. Nem történhet mindez napról napra, vagy hetekről hetekre, sőt hónapokról hónapokra sem. A Földünk tönkremenőben van, de ahhoz, hogy teljesen megszűnjön szerintem évszázadok, évezredek kellenek.
Különben a Nibiru vagy Planet X (ahogy tetszik) csak egy mitosz, ahogy én tudom. Senki nem látta még soha. Itt egy cikk a NASA oldaláról: [link]
Esetleg konyhanyelven itt a kiskegyedben is le van írva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!