Na és ezt mivel cáfoljátok?
Ashtar parancsnok meg ha létezne, akkor már leszállt volna augusztus 4-én az olimpiai stadionba és az összes bankárt elpusztította volna.
Ez is csak olyan mese amit azért találnak ki amit a 8:10-es leírt.
Én csak segíteni próbáltam ezzel azoknak, akik valamit éreztek ott belül a videó után. Felismerést. Azt mindenki maga dönti el mihez kezd a videó megnézése után. Szabad a választás. A hitetlenkedők is rá fognak jönni, hogy bizony léteznek mások is rajtunk kívül.
Például csak egyetlen példa erejéig gondoljátok, hogy az össze UFO észlelés a youtubeon, videómegosztókon, valós beszámolókból, történelmünkben vagy amiket hírekben adtak, egytől egyik hazugság? Ha csak néhány igazi van a milliónyi között már valódi a létük. Arról nem is beszélek, hogy milyen világban élünk jelenleg és miként nem veszik észre az emberek a háttérbeli dolgokat.
"Épp ez a világ tette nevetségesség az egész témát."
Nem, a témát az tette nevetségessé hogy a sok ezer hasonszőrű videóból nincs 1 sem amire azt lehet mondani hogy nem kamu. Ha pedig te tényleg komolyan gondolod hogy a "fény népének parancsnoka" a TV-n keresztül üzent 8 millió embernek a 70-es években akkor orvosi eset vagy.
Most vonatkoztassatok el akkor a videótól, ha addig nem hihető amíg egy Origo vagy egy híradó le nem közli nektek nyilvánosan. A lényeg az, hogy léteznek ezek a pozitív idegenek (közös múltunk van) és segíteni fognak, szeretnének észrevenni nekünk a dolgokat.
Egyébként ha már csak a médiának hisztek több videó van amikor különböző betelefonálós műsorokban elkezdenek hasonlókról beszélni vagy arról, hogy a kormány miket művel a háttérben és a pénzzel és egyből kinyomják és mondják, hogy megszakadt a kapcsolat, meg nem tudom miről beszél meg hasonlók. A sertés/madár influenza valamint az oltóanyag meg 9/11 is már rég hitelét vesztett. Az ön csinálta háborúkról nem is beszélve.
"[...] Én csak segíteni próbáltam ezzel azoknak, akik valamit éreztek ott belül a videó után. Felismerést. [...]"
Ha egy politikus vagy aktivista adná elő a videóban hangzó propaganda tartalmat, akkor lehurrogná mindenki, hogy "ejnye már mit képzel ez", meg "kit akar ez kioktatni". De ha egy Ashtar nevű, földönkívüli flotta főparancsnoka mondja ugyanezt angol nyelven a youtube-on, akkor meg "ugyan gondolkodjatok már el rajta" hangulat van.
Ha már a felismerésről van szó, gondolkodjatok el ezen is.
"A lényeg az, hogy léteznek ezek a pozitív idegenek (közös múltunk van) és segíteni fognak, szeretnének észrevenni nekünk a dolgokat. "
A mondat utolsó felének nem sok értelme van, de a lényeg:
Mutass csak egyetlen egy bizonyító erejű dolgot!
Jaa hogy azt nem tudsz, csak kamu blogokon összehordott írdatlan mennyiségű ökörséget nem létező Nibiru bolygóról, maja naptárról, meg marsi városokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!