Na és ezt mivel cáfoljátok?
Általában imádom a paródiákat, de ez az angol humor sokszor túl száraz számomra. Ezt nem kimondottan szeretem.
De mit keres ez az ezotéria kategóriában?
Alex
Aranyfokozatú ufológus és normális szakértő
Nem is tudtam h 1977-ben már ilyen jó felbontású kamera volt, amivel így fel tudta venni vki a tv-ből az adást:D
Az ötlet jó volt, a megvalósítás viszont nagyon gagyi. 10-es skálán 2-t adok rá, de csak mert jóindulatú vagyok.
Ez a videó nem létezik.. Szóval ezt nem tudom megnézni. :D
Egyébként aki azt állítja, hogy a több milliárd galaxisból amit mi ismerünk és az ezekben található több trilliárd csillagból és bolygóból csak a mi Földünkön létezik értelmes élet az egy idióta és bolondok házába való. Akkor semmi értelme nem lett volna a mindenség létrehozásának ebbe gondoljanak már bele az ennyire vakon látók.
A másik meg: ha a földönkívüliek felvennék velünk a kapcsolatot szerintetek nyilvánosságra is hoznák.. Ne röhögtessetek már, amikor a média ugyanazoknak a kezében van mint a bankszektor és a gazdaság összes többi eleme. A történelmünket nem ismerjük (vagy csak eltitkolják, amire nagy az esély)..
Ezek a reptoidok azt hiszi valaki nagy poén pedig már kibebas.zottul le van járva.
Gyerekek nézzétek továbbra is a telaviv kettőt meg a retek kettőt, az való nektek.
Ti még azt is elhiszitek, hogy orsós a nemzetünk érdekében cselekszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!