Na és ezt mivel cáfoljátok?
Figyelt kérdés
1977. november 26-án szombaton, este 17:05-kor egy különleges hang szakította meg a TV-adásokat az Egyesült Királyságban. Természetesen el lett hallgatva és tusolva a dolog.2012. okt. 10. 00:11
1/48 A kérdező kommentje:
A videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dS8xS..
(A végéig nézzétek meg aki nem hinné és jönne rá a valódiságára.)
2012. okt. 10. 00:12
2/48 anonim válasza:
Ez aztán a komoly bizonyíték!!!
Én a magam részéről egyből hinni kezdtem a földönkívüliekben. Végülis az UK-ban történt, akkor pedig igaz.
3/48 anonim válasza:
Jujj ez azért elég gyenge bármiféle bizonyítéknak. Egy 10 éves megcsinálja ugyanezt a videót fél óra alatt.
4/48 Vadkan01 válasza:
túl sokszor volt benne ez a fény mintha egy luciferánus mondta volna csak űrlényekkel, gondoltam érdekességnek ide írom
5/48 anonim válasza:
Ez erőtlen szerva volt, nálad maradt a labda... Neked kellene meggyőzőbben bizonyítani, nem nekünk cáfolni. :D
(u.i. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy több millió állampolgárnak lejátszott hanganyagot el lehet tussolni? És hogy az Ashtar parancsnok hibátlanul beszéli a tradícionális angolt?)
6/48 anonim válasza:
Úgy tűnik, a kormányok megtalálták ezt a tényfeltáró videót a youtube-on, és hogy titokban maradjon a dolog, letilttatták a kommenteket. :D Viccet félretéve, ezt a videót ízekre szednék a felhasználók.
7/48 anonim válasza:
8/48 anonim válasza:
Ajjaj, ez már megdönthetetlen bizonyíték - jön a reptoid-guargumi-annuaki megszálló flotta, és szörnyű rabszolgasors vár az emberiségre!!!
Felhasználják ellenünk a televízióinkat!
9/48 anonim válasza:
A guargumi egy növény, amit pl üdítőkbe raknak. Szóval ők màr megkezdték az invâziót.xD
10/48 anonim válasza:
Csak el ne vigyék a hurkatöltőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!