Te mennél UFO-t nézni élőbe ha egy ufológus meghív egy ilyen alkalomra?
Figyelt kérdés
Itt Magyarországon egy ufológus UFO-t mutat élőbe és bárki mehet aki 18 éves elmúlt. [link] Mi a véleményetek?2012. okt. 9. 10:22
21/33 A kérdező kommentje:
Miért baj ha betárolják a nívóját? Valaki nem foglalkozik ezzel :)
2012. okt. 9. 12:06
22/33 anonim válasza:
"404 nem visz szkeptikusokat azt mondta csak azokat akik hisznek a földönkívüliekbe."
Vagyis színház lenne, nem doku-műsor.
Elsőre azt írtam volna, hogy persze, miért ne mennék. Még úgysem láttam sok UFO-t. De ezek után még UFO-vadász álruhában sem mennék. :)
23/33 anonim válasza:
Mi az, hogy ufológus? Azt tanítják valahol? :)
24/33 A kérdező kommentje:
Igen tanulják hivatalos UFO iskola nincs, de vannak mesterek akik átadják a tudást. Ezzel az erővel nincsenek prostik se mert nincs hivatalos prostiiskola.
2012. okt. 9. 12:37
25/33 A kérdező kommentje:
Inkább csak a kérdésre válaszoljatok ne írkáljatok olyanokat hogy mit hogy lehet meg hekkelni és mit hol tanítanak. Koncentráljatok a kérdésre.
2012. okt. 9. 12:38
26/33 anonim válasza:
Arra koncentráltam, de nem értettem a kérdést. :)
(Prostológus szakember? Ők is egymásnak adják át a tudást? Na most tényleg elkalandoztam, bocsi. :))
27/33 Golan Trevize válasza:
ez hogy működik?
ez az "ufológus" "mester" előre tudja, hogy hova, mikor kell menni, hogy lehessen ufót látni?
28/33 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudja! Érte jönnek majd!
2012. okt. 9. 13:19
29/33 anonim válasza:
hiába írod ki mert te már nem tudsz menni, és ahogy senki más nem tud menni a 8 felsorolt emberen kívül, én is benne voltam de az admin letiltott(milyen kedves) majd leszedett a listáról
30/33 anonim válasza:
Ez ugyanúgy kamu lesz. Meghirdeti, de az a 8 ember ő maga lesz, vagy néhány haverja és leforgatnak egy bugyuta filmet. Nem igaz, nem tűnik fel senkinek, hogy csak szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!