Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Te mennél UFO-t nézni élőbe...

Te mennél UFO-t nézni élőbe ha egy ufológus meghív egy ilyen alkalomra?

Figyelt kérdés
Itt Magyarországon egy ufológus UFO-t mutat élőbe és bárki mehet aki 18 éves elmúlt. [link] Mi a véleményetek?

2012. okt. 9. 10:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Igen mert csak az válaszolt a kérdésre. A többi visszakérdezett, a másik meg azt mondta 18 éves UFO holott én ilyet nem írtam. Ezek nem válaszok ezért köszöntem meg csak az igenest.
2012. okt. 9. 10:55
 12/33 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok igen vagy nem.
2012. okt. 9. 10:56
 13/33 Tom Benko ***** válasza:
Igen, de csak akkor, ha meg is vizsgálhatom. Gumibabák nem érdekelnek.
2012. okt. 9. 11:08
 14/33 A kérdező kommentje:
Mi az a gumibaba?
2012. okt. 9. 11:13
 15/33 A kérdező kommentje:
Az UFO nem földönkívülit jelent.
2012. okt. 9. 11:14
 16/33 anonim ***** válasza:

Pontosítok:

18 éven felülieknek való UFO?

Csak akkor mennék, ha az unokámat is vihetném, tehát nem lenne se szex, se horror benne, amitól 18 éven felülieknek való lenne. Mert az unokámat jobban érdekli a meseszínház, mint engem. Így már érthető?

2012. okt. 9. 11:15
 17/33 anonim ***** válasza:
A linkelt oldal 404 egyik fóruma ha jól tudom. Máris nem érdekel a dolog:D Amúgy nem mennék el, mert amíg nem bizonyítja vki h vannak földönkívüliek, addig mutogathatnak akármilyen repülő konzervdobozt, nem igazán hinném el.
2012. okt. 9. 11:17
 18/33 A kérdező kommentje:
404 nem visz szkeptikusokat azt mondta csak azokat akik hisznek a földönkívüliekbe.
2012. okt. 9. 11:19
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez éppenhogy egy óriási hiba. Nem hiszem, hogy 404 értelmes lenne ezek alapján, vagy nagy kamugép.

Mert ha igazat állít és megmutatná egy szkeptikusnak, meg tudná győzni. Valószínűleg trükközik. Megváltozott a véleményem: ne menj.

2012. okt. 9. 11:25
 20/33 anonim ***** válasza:

Legalább van benne annyi tartás, hogy korhatárossá teszi, és a fiatalságot nem akarja térítgetni. Vagy talán épp ezzel akar hitelesnek látszani? Nem tudom.

Egy ilyen felhívást esetleg akkor fontolnék meg, ha mondjuk egy index.hu-n vagy hasonló kaliberű helyen jelenne meg. A mey.moy.su -val először és remélem utoljára találkoztam, a nívóját két perc alatt be lehet tájolni.

2012. okt. 9. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!