Te mennél UFO-t nézni élőbe ha egy ufológus meghív egy ilyen alkalomra?
Pontosítok:
18 éven felülieknek való UFO?
Csak akkor mennék, ha az unokámat is vihetném, tehát nem lenne se szex, se horror benne, amitól 18 éven felülieknek való lenne. Mert az unokámat jobban érdekli a meseszínház, mint engem. Így már érthető?
Ez éppenhogy egy óriási hiba. Nem hiszem, hogy 404 értelmes lenne ezek alapján, vagy nagy kamugép.
Mert ha igazat állít és megmutatná egy szkeptikusnak, meg tudná győzni. Valószínűleg trükközik. Megváltozott a véleményem: ne menj.
Legalább van benne annyi tartás, hogy korhatárossá teszi, és a fiatalságot nem akarja térítgetni. Vagy talán épp ezzel akar hitelesnek látszani? Nem tudom.
Egy ilyen felhívást esetleg akkor fontolnék meg, ha mondjuk egy index.hu-n vagy hasonló kaliberű helyen jelenne meg. A mey.moy.su -val először és remélem utoljára találkoztam, a nívóját két perc alatt be lehet tájolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!