Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megoldódott Roswell?

Megoldódott Roswell?

Figyelt kérdés

"Az USA országos levéltára először tette közzé azokat a titkos repülőcsészealj-tervrajzokat, amelyek az 50-es években készültek az amerikai légierő részére. A szerkezet a Project 1794 elnevezést kapta." - Írja egy mai hír.

Szóval ez indította a mítoszt...

Http://hungarian.ruvr.ru/2012_10_09/90625822/

2012. okt. 9. 08:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
De ezek késöbb készültek. A Roswelli eset '47-ben volt, tehát egyértelmű, hogy az amcsik a lezuhant ufó alapján készítették a saját tervrajzaikat!
2012. okt. 9. 11:26
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. okt. 9. 11:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, megoldódott. Mára már biztosan nincs ott semmi.
2012. okt. 9. 11:40
 14/24 anonim ***** válasza:

"...tehát egyértelmű, hogy..."

Ja, az más. Akkor bocsánat! :)

2012. okt. 9. 12:20
 15/24 anonim ***** válasza:

" A Roswelli eset '47-ben volt, tehát egyértelmű, hogy az amcsik a lezuhant ufó alapján készítették a saját tervrajzaikat!"

Tévedés! A németek még a háború alatt akartak ilyet csinálni, a tervezés fázisán is túljutott, építeni is kezdték, de végül nem maradt rá energiájuk, anyaguk.

Ezeket a tervrajzokat (és a szerkezet megmaradt darabjait) magukkal vitték az amik.

Úgyhogy nem "légből kapták" az alapokat...

2012. okt. 9. 12:32
 16/24 anonim ***** válasza:
most nem azért de szerinted ha tényleg idegen technika lezuhant volna a földre, azt elárulnák? még 60 év után sem árulnák el, itt csak azt mondják amit az emberek hallani akarnak, katonai kísérlet sokkal valószínűbb a tervezők elég futurisztikus dolgokkal tudnak előállni... és elég gyanús h ahogy fejlődik a technika annál kifinomultabbak az emberek által látott csésze aljak bár szerintem ez már csak manipulált képek ugyan akkor idegen létformák (földön kívüli lények) szerintem biztos léteznek, de Roswell nem hiszem hogy az volt, ha az lett volna nem mondták volna el még ma sem mert ez elég nagy technikai előre lépést jelent
2012. okt. 9. 13:16
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Èn olyasmiket olvastam, hogy a roswelli aktàkon lejàrt a titkosítàs, és voltak ott humanoidok is. Az tény, hogy a németek csinàltak ilyen gépet. Èn egyszer làttam egy gömb alakú ufót, senki ne karja bemesélni nekem, hogy egy rohadt nagy lufi repült el az égen 800km/h-val.
2012. okt. 9. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:

UFO = beazonosítatlan repülő tárgy szóval igen azt láttál ha nem tudod beazonosítani :D én is láttam már...

DE ha találtak földönkívüli humanoidokat akkor nem fogják engedni hogy "lejárjon" a titkosítás sőt azt se látnák h van ilyen titkosított akta, nem hülyék ez egy hatalmas technikai előre lépés is lehet... továbbra is tartom hogy csak azért "járt le" a titkosítás hogy az emberek azt hallhassák amit akarnak

2012. okt. 10. 09:40
 19/24 Tom Benko ***** válasza:
Ha találtak volna humanoidokat, akkor rég tudnánk róla. Már csak önvédelem miatt is.
2012. okt. 10. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem, amikor egy ilyen nagy, népszerű és mitikus témát hoznak fel, mint mondjuk a Roswell incidens. Erre mit csinálnak? Belinkelnek egy sehanyadrangú blogról egy bejegyzést... Ne már, erről is lehet forrást találni az interneten, ugyanaz vonatkozik erre a topikra is szerintem, mint a többire... te is próbálj meg utána nézni, és ha nincs elég infód, vagy kételkedsz, akkor jöhet a kérdés.
2012. okt. 10. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!