Szerintetek mi zuhant le Roswell-ben?
Figyelt kérdés
Vajon tényleg földönkívüli csészealj vagy esetleg más?2012. jún. 26. 19:19
1/36 anonim válasza:
A USA kapcsolatba lépett a Reptoidokkal és a Reptoid technológiának köszönhetően amit kaptak leszedtek egy Szűrke hajót.
2/36 A kérdező kommentje:
Meggyőződésem hogy ott nem egy egyszerű meteorológiai ballon volt amivel sokáig etettek minket.
Nehogymár a fél életüket a bázison leélők profin kiképzett emberek ne tudják megállapítani elsőre hogy egy ballon volt.
2012. jún. 26. 19:33
3/36 anonim válasza:
Szerintem az amerikaik végeztek tetszrepülést egy újonnan szerzett náci csészealjal. Az is lehet, hogy az űrben jártak, azért deofrmálódott el úgy az emberek teste. Nem titok már, hogy a szovjetek is löldöztek fel jóval Gagarin előtt embereket az űrbe, csak ő nem észták meg élve. Persze a kudarcokat mindig el kell tusolni. Miután az amcsik rájöttek, hogy a csészealj projektük úgyanúgy lósz*rt se ér, inkább benyomták az időjárási ballon sztorit. + Nem utolsó, hogy nemrég lett vége a világháborúnak. Senki sem tapsikolt volna az örömtül ha: 1. az USA náci tudósoknak ad menedéket, 2. az USA náci fegyvereket fejleszt.
6/36 anonim válasza:
Én régebben olyasmit hallattom, hogy egy felderítő hadigép zuhant le. De mivel ez a hidegháború idején történt, így akkoriban ezt nem lehetett publikálni.
7/36 anonim válasza:
Az USA mérnökei nem voltak hülyék hogy az űrbe egy csészealjat küldjenek, ugyanis annak nagy a légellenállása és sose érné el az első kozmikus sebességet amivel ki lehet törni az atmoszférából. Nem véletlenül van a rakétáknak az a jellegzetes alakja. Azaz egy sima meteorológiai ballon volt, csak a civilek tudatlansága miatt keltették a rémhíreket a hülyék.
8/36 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy az űrbe lőtték ki. A szovjeteket azért írtam csak, hogy az emberi áldozatokkal járó balul elsülő kísérleteket el szokták tusolni.
9/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Az biztos hogy valami nagy dolog lehetett ha ekkora felhajtást csináltak miatta.
2012. jún. 26. 19:45
10/36 anonim válasza:
Te mit csinálnál ha valami nagy ismeretlen dolog lezuhan? Az emberek nem tudták hogy mi az, ezért lettek mesék. Ha a hadsereg előre mondta volna szándékait akkor nem lett volna ekkora felhajtás. Csak mivel titkos hadművelet volt (ami rosszul sült el), inkább nem mondták az embereknek hogy mit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!