Volt valaki a Las Vegaszi UFÓ konferencián? Mi a véleményed róla?
Nagy siker volt a Las Vegas-i UFO konferencia
Elképesztő nevek léptek pódiumra a hétvégén Las Vegas-ban, a világhírű Smithsonian Intézethez tartozó Nemzeti Atomenergetikai Tesztek Múzeuma (National Atomic Testing Museum) által szervezett egy napos UFO konferencián. Az est öt előadja közül négyen korábban a hadsereg magas rangú tisztjei voltak, az egyetlen civil szónok pedig a brit Védelmi Minisztérium osztályvezetőjeként kutatta a szigetország UFO észleléseit.
A páratlan névsor és a szimpóziumot megelőző felhajtás miatt sokan valamiféle szenzációs bejelentésre számítva vették meg a harmincöt dolláros (kb. nyolcezer forint) belépőt, ám még, ha végül kézzel fogható, világrengető bizonyítékokról nem is lebbent fel a fátyol, a hiteles forrásból származó őszinte szavakat a közönség így is hosszú percekig tartó tapssal hálálta meg az est végén.
Én nem voltam ott.
Egy 'UFO találkozóra' elmentem kíváncsiságból, de az a közelemben volt (Budapesten) megtartva.
Szinte halálra untam magamat, sok ezós tartott műsort ott.
De itt találtam egy érdekes dolgot: "ám még, ha végül kézzel fogható, világrengető bizonyítékokról nem is lebbent fel a fátyol," - vs - "a hiteles forrásból származó őszinte szavakat a közönség így is hosszú percekig tartó tapssal hálálta meg az est végén."
Elhiszem, hogy megtörtént, de akkor is, egy mondaton belül, ekkora nagy paradoxont is csak itt lehet mondani. Hogyan lehet valami őszinte beszéd, ha nincs kézzel fogható bizonyíték hozzá.
Mellesleg mégis mit vártak? Nem egy ilyen, hülye konferencián fognak szerepelni a valós földönkívüliek. A másik: ha mégis történt volna, akkor annak nagy sajtó visszhangja lett volna. Megtörtént ez? NEM!
Én még nem jártam UFO konferencián, főleg nem Las Vegaaban.
De ha legközelebb lesz ilyen akkor majd szólok az idegenek, hogy vegyenek már fel az UFO-jukkal és vigyenek el oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!