Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a vénuszlakók tőrténete?

Mi a vénuszlakók tőrténete?

Figyelt kérdés
Ufólogiában jártas, ufókutatóknál közismert, hogy a vénuszon van élet. Ott 4dimenziós lények élnek, időnként szoktakt kontakt személyekkel kommunikálni. Ők hogyan kerültek oda? Milyen letűnt civilizáció volt ? Hogyan pusztúltak el?
2012. szept. 29. 18:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

pedro neked nem válaszolok, mert egy ostoba provokátor vagy !

A 4.dimenzióban nem lényeg a hőmozgás ez a hőmérséklet ott nem hat, a hőmérséklet egy 3 dimenziós jelenség. 4D-ben máshogyan néz ki a vénusz.

2012. okt. 2. 22:06
 22/31 A kérdező kommentje:

# 19/21 Köszi.

Mondjuk én arra gondoltam, hogy plazmalények élnek ott vagy asztrális jellegű lények, akik valaha 3D-ben éltek csak elpusztúlt a civilizációjuk.

Mondjuk a legújabb elméletek szerint minden bolygón van élet hiperdimenzióban és az eredeti vénuszos sztori szerint csak a vénuszon van ilyen jellegű élet. Mindegy, elég bizarrúl hangzik ez így nekem.

2012. okt. 2. 22:09
 23/31 Shai-Hulud ***** válasza:

"pedro neked nem válaszolok, mert egy ostoba provokátor vagy ! "

Aha, értem. Szóval provokáció, ha fel merem hívni a figyelmedet az önellentmondásaidra.

Pedig jó lenne, ha megmagyaráznád, hogy hogy is kötődnek, vagy nem kötődnek a 4 dimenziós lények a mi 3 dimenziós valóságunkhoz, különös tekintettel a Vénusz bolygóra... Ha már (szerinted) ott élnek.

TE állítottál ellentmondó dolgokat, várom rá a magyarázatot. Ha ugyan meg tudod magyarázni, amit erősen kétlek.

Pedro

2012. okt. 2. 22:54
 24/31 A kérdező kommentje:
Állandóan te állítasz ellentmondó dolgokat magaddal. Nem tudom a vénuszlakók tőrténetét, ezért kérdeztem meg, a hőmérséklet pedig csak a mi 3d-s univerzumunkra vonatkozik.
2012. okt. 3. 21:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

A vénuszt banánok lakják, akik pizsamát hordanak, és bujtatott homoszexualitás érzékelhető köztük.

Szívesen.

Hiába veszekedtek, amikor nekem van igazam, ez köztudott. Vannak titkos NASA felvételek, hogy ott vannak, banánok, és kétértelmű megjegyzéseket tesznek egymás barlangos testjére vonatkozóan.

2012. okt. 4. 00:21
 26/31 Shai-Hulud ***** válasza:

ELOLVASTAD a kérdésemet?

Arra válaszolj, ne mellébeszélj.

Nem a vénuszlakók történetét kértem rajtad számon, hanem a 3D és 4D világok viszonyát, különös tekintettel a Braun-féle mozgásra.

Tudnál esetleg ERRE válaszolni, vagy megint csak mellébeszélést kaphatunk?

Pedro

2012. okt. 4. 00:28
 27/31 A kérdező kommentje:
Engem a vénusz lakók élete érdkel -.- Én tettem fel a kérdést ha nem zavar :D.
2012. okt. 4. 06:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Van 3 ilyen medve barátjuk, meg egy ilyen patkány ő a boltos.
2012. okt. 4. 09:36
 29/31 Shai-Hulud ***** válasza:

"Engem a vénusz lakók élete érdkel"

Engem is érdekel, különösen az a részlete, amely a 3D és 4D viszonyáról szól...

SZÓVAL NEM TUDSZ VÁLASZOLNI, CSALÓKÁM?

Pedro

2012. okt. 4. 10:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Mindig mikor válaszút elé érkeznek megkérdezik, hogy: Te is arra gondolsz amire én n.-ik számú banán? Erre általában azt válaszolja a másik, hogy igen n-1.-ik számú banán. Ekkor együtt kántálják, hogy: Eljött a (valamilyen random tevékenység) ideje.

Hát így élnek a Vénuszon. Egyik napról, a másikra.

2012. okt. 4. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!