Van itt olyan aki tényleg hisz az UFO-ban és hasonló marhaságokban?
Nem akarok senkit megbántani én is szeretek ilyen témájú könyveket olvasni és filmeket nézni,mert érdekes és szórakoztatónak tartom.
Viszont ahogy olvasom itt az ezotéria rovatnál hát az eszem megáll annunaki,reptoidok meg hasonló blődségekkel van tele.
reptoidot pár kretén kitalálta itt nem kell velük foglalkozni ugyan akkor én hiszek a földönkívüli életben elég nagy hozzá az univerzum :)
Azt viszont nem értem h az UFO mért lett szinonimája a földönkívüli élőlényeknek ez a magyarok hülyesége. Sőt UFO-t (azonosítatlan repülő tárgy) én is láttam pár éve. aztán hogy az "csészealj volt" vagy valami meteorológiai vagy katonai bizbaz azt már nem tudom
Na, ezt az üzenetet kaptam egy felhasználótól. Ki tudja megfejteni, miért kaptam?
Ztime
Az üzenet címzettje: Csillámfasznáci
Az elküldés időpontja: ma 20:57
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Van itt olyan aki tényleg hisz az UFO-ban és hasonló marhaságokban?
"Hát, szerintem van értelmes civilizáció a Földön kívül is, de azok nem a reptoidok meg a plejákok."
Az üzenet szövege: Jó k_rva anyádat b_zd meg te értelmifogyatékos geziláda.
van itt valaki aki hisz a gravitációban és hasonló baromságokban?
ennek kb ennyi értelme van
Kedves 6-os!
Pontosan milyen elméletekre terjed ki a szaktudásod? Kérlek, oszd meg, és közösen megtárgyalhatjuk azok jelentőségét, értelmét.
Üdvözlettel
Nekrato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!