Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van itt olyan aki tényleg...

Van itt olyan aki tényleg hisz az UFO-ban és hasonló marhaságokban?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbántani én is szeretek ilyen témájú könyveket olvasni és filmeket nézni,mert érdekes és szórakoztatónak tartom.

Viszont ahogy olvasom itt az ezotéria rovatnál hát az eszem megáll annunaki,reptoidok meg hasonló blődségekkel van tele.

2012. szept. 25. 21:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én hiszek az idegenekben, ők egyáltalán nem marhaságok. De azért ezt a reptoidos dolgot én se gondolom igaznak.
2012. szept. 25. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Hát, szerintem van értelmes civilizáció a Földön kívül is, de azok nem a reptoidok meg a plejákok.
2012. szept. 25. 21:44
 3/20 A kérdező kommentje:

Persze,hogy volt értelmes élet,de az régen volt.Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban.

Ma már csak agynélküli annunakik, reptoidok rohangálnak a földön.

2012. szept. 25. 21:52
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Ne bántsuk már az UFO-kat! Az UFO magyarul Unidentified Flying Object nem más mint azonosítatlan repülő tárgy. Ezek csupán beazonosításra várnak, onnantól kezdve már nem is lesznek UFO-k. A blődségeknek pedig semmi közük az UFO-khoz. Azok élénk fantáziájú, vagy éppen hibbant elmék találmányai.
2012. szept. 25. 21:57
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Igen; en hiszek a Foldon kivuli eletben!
2012. szept. 25. 22:01
 6/20 anonim ***** válasza:

(Ott a pont, nem tudom komolyan venni azt, aki a földönkívüli helyett az UFO szót használja.)

Hiszek én is a Földön kívüli élet létezésében, de meggyőződésem, hogy ennek a valódi mivoltjától az összes létező "UFO-s" elmélet távol áll.

2012. szept. 25. 23:40
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Van a földön kívül élet de nem reptoid meg plejád az biztos

Teljességgel lehetetlen hogy csak a földön van élet..

Őket még nem ismerjük információ sajnos .Pedig látogatják a földet.Hogy joszándékkal vagy rosszal kitudja?Senki csak találgat mindenki..Mag fantáziál!

2012. szept. 26. 01:10
 8/20 anonim ***** válasza:
zabkása
2012. szept. 26. 06:02
 9/20 anonim ***** válasza:
2012. szept. 26. 06:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Dehogy, ide mindenki trollkodni és szórakozni jár, kivétel nélkül.
2012. szept. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!