Valaki, aki még nem agymosott elmesélné nekem, hogy mik ezek a reproidok meg hasonló lények, ki ez a 404 és így tovább?
Nem vagyok agymosott, de én sem értem.
Nekem annyi jött le eddig, hogy a reptoidok valami feltételezett, gyíkszerű űrlény-faj, 404 egy állítólagos (?) UFO-szakértő. Ja, és a reptoidok megrohanják a Földet valamikor.
Üdv!
Leftlegged Player :)
404 egy ember, aki azt állítja magáról, hogy 4-5 idegen fajt ismer(statisztikailag már az is csoda lenne, ha egy fizikai testtel rendelkező idegen intelligens életforma egyáltalán tudna rólunk, nem hogy ide tudna jönni), bolygók között utazgat, kommunikál velük tudat alatt, stb. Azt állítja csövesekkel veteti a telekommunikációs cuccait(telefon, gép, stb) és csövesek nevén van a netje is, hogy 'ne tudják lenyomozni'. (Ugyan-már, ha valaki bekapcsolja a gépét és igazat mond valamiről amit senki be nem avatott nem tudhat, ráuszítanak egy hackert, aztán úgy bejut a gépébe, hogy észre sem veszi míg online vígan írogat)
Jól kimosta a 14éven aluliak agyát. Sok követője van.
Reptoidok, na ez egy fogós téma. Több válfaja van:
1 itt a legelterjedtebb: jönnek, ölnek 2012.12.21-én és a föld alól is azok fognak kiugrálni, minden lyukból, még a seggedből is. Ez a 4chan főként pedofil szennyfórumról indult ki elvileg. Itt Sz. Árpi és Tamás a 'kvantumfizikus' volt a nagy terjesztője, de mostanában megvonták a netidejüket abban a bizonyos intézetben, ahol vannak.
2 a dinoszauruszok továbbfejlettjei, szinte teljesen emberiek, köztünk élnek sok közülük tagja a háttérhatalomnak(ami viszont sajnos létezik).
És eme 2-es ponton belül van a csavar. Egyes emberek szerint tényleg így van(sry konkrét nevet nem tudok, de egy volt 33. szinten kilépett szabad-köműves és egy másik alak is beszél róluk, aki sokat tud a világról), mások szerint, na itt pont tudok 1-2 nevet (Alan Watt, David Icke RIP autóbalesetben meghalt) nem létezik, dezinfo-nak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!