Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elképzelhető, hogy most végre...

Elképzelhető, hogy most végre felfedik az UFÓK itt tartozkódását az emberiség előtt?

Figyelt kérdés

Néhány hét múlva az UFO jelenséggel összefüggő titkokat fognak felfedni Amerikában. Minderre egy előadássorozat keretében kerül majd sor, méghozzá a Smithsonian Múzeum alá tartozó és Las Vegas-ban székelő, Nemzeti Atomenergetikai Tesztek Múzeuma szervezésében.

[link]

2012. szept. 9. 16:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Fék olaj nem létezik csak fék folyadék (Brake Fluid) amit a flakonján is olvashatsz.Egy dolog biztos a parasztok létező földön kívüli lények mivel a felszínen élnek nem a földben.
2012. szept. 11. 19:31
 32/39 anonim ***** válasza:
"Az igazság ott tanyán van"
2012. szept. 11. 19:33
 33/39 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy a Reptoid inváziót fedik fel ?!
2012. szept. 11. 19:34
 34/39 anonim ***** válasza:

Én Reptilián-okról hallottam már.

A Reptoid nem ugyan az csak Made in Paraszt megnevezés?

2012. szept. 11. 19:49
 35/39 A kérdező kommentje:
REPTilián humanOID
2012. szept. 11. 19:54
 36/39 anonim ***** válasza:
Persze,majd eljönnek az olimpia megnyitóján,eljönnek az olimpia közbe,eljönnek a záróünnepségen és majd eljönnek néhány hét múlva is....
2012. szept. 11. 20:48
 37/39 A kérdező kommentje:
Az olimpiára a Plejádok ígérték, de ők nem léteznek csak a reptoidek, akik eljönnek december 21-én. Fel kell készűlnönk.
2012. szept. 11. 21:46
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Abraca Amanda Te szkeptikus és elvakult vagy egy autobot leszel egész életedben:)a magadfajtának kimosnám az agyát!

Te tudatlan haszontalan genetikailag elcseszett hulladék...

Néha menny ki este és nézd az egboltot!

A repülőink villognak 2-3 másodpercenként és a légifolyosón mennek párnap megfigyelés után kitapasztalható hogy hol van a légifolyosó!

Tehát ami nem a légifolyosón megy és nem villog hanem világít és hirtalan eltünik az U.F.O =Azonosíthatalan repülő tárgy=eredete ismeretlen ...Remélem tanulsz a leckéből

Troll,szkeptikus,vallásilag elvakult,Reptoid őrült,Tv bot,

Peace Zeitgeist! Nyisd ki a szemed te Bot!

2012. szept. 12. 00:49
 39/39 anonim ***** válasza:

Szeretnék én is Autobot lenni, hogy véget vethessek Megatron csapongó portyázásainak! Tuning lada lennék.

Üdv!

IK

2012. szept. 12. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!