Elképzelhető, hogy most végre felfedik az UFÓK itt tartozkódását az emberiség előtt?
Néhány hét múlva az UFO jelenséggel összefüggő titkokat fognak felfedni Amerikában. Minderre egy előadássorozat keretében kerül majd sor, méghozzá a Smithsonian Múzeum alá tartozó és Las Vegas-ban székelő, Nemzeti Atomenergetikai Tesztek Múzeuma szervezésében.
Én Reptilián-okról hallottam már.
A Reptoid nem ugyan az csak Made in Paraszt megnevezés?
Abraca Amanda Te szkeptikus és elvakult vagy egy autobot leszel egész életedben:)a magadfajtának kimosnám az agyát!
Te tudatlan haszontalan genetikailag elcseszett hulladék...
Néha menny ki este és nézd az egboltot!
A repülőink villognak 2-3 másodpercenként és a légifolyosón mennek párnap megfigyelés után kitapasztalható hogy hol van a légifolyosó!
Tehát ami nem a légifolyosón megy és nem villog hanem világít és hirtalan eltünik az U.F.O =Azonosíthatalan repülő tárgy=eredete ismeretlen ...Remélem tanulsz a leckéből
Troll,szkeptikus,vallásilag elvakult,Reptoid őrült,Tv bot,
Peace Zeitgeist! Nyisd ki a szemed te Bot!
Szeretnék én is Autobot lenni, hogy véget vethessek Megatron csapongó portyázásainak! Tuning lada lennék.
Üdv!
IK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!