Elképzelhető, hogy most végre felfedik az UFÓK itt tartozkódását az emberiség előtt?
Néhány hét múlva az UFO jelenséggel összefüggő titkokat fognak felfedni Amerikában. Minderre egy előadássorozat keretében kerül majd sor, méghozzá a Smithsonian Múzeum alá tartozó és Las Vegas-ban székelő, Nemzeti Atomenergetikai Tesztek Múzeuma szervezésében.
A felemelkedés azért lett kitalálva, hogy legyen mivel kimagyarázni, hogy miért nem lesz vulkánkitörés, jégkorszak stb 2012-ben. Egyszerű lesz olyan dolgot hirdetni, ami nem érzékelhető, és majd azt hazudni róla, hogy megtörtént és az érzi akinek finomak az érzékei.
De kíváncsi vagyok milyen válogatott baromságokat fogtok még most kitalálni karácsonyig, és az ott meg nem történt semmit, mivel fogjátok magyarázni.
A felemelkedés akkora primitív dolog, hogy csak na. Nincs benne semmi új, vagy titkos, esetleg a szürkétől megkülönböztethető.
I.K.
lemaradt:
A garnélarák a szívét a fejében hordja.
Üdv!
IK
Ha felfedik, ha nem, ki fog derülni a létezésük a közel jövőben. Ettől függetlenül cikkre alapozni egyáltalán nem szabad.
Ez is lehet egy ismételt negativítás gerjesztés, ahogy azt már megszokhattuk a tévében, politikában, sztárok mutogatásával, politikai hírekkel, gazdasági hírekkel, szenvedő embereket, élethelyzeteket mutató médiákkal, ételekkel, szennyezett levegővel, italok, gyógyszerek, többit nem sorolnám.
A lényeg, hogy tudatosítsátok magatokban, hogy ez egyáltalán nem a valós énünk amit bebeszéltek nekünk mások. Mindenki érezheti legbelül, hogy egyáltalán nem ez a valódi világ, amit elénk tettek mások, hosszú időre visszanyúlva. Ébredjetek fel emberek még-még minél többen. Hiszen már itt az ideje.
Úgy néz ki a Mars bolygóval kapcsolatban is hazudtak.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYu2zRUaSjs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mUP3HIgjcA0&feature=related
Akkor még mivel kapcsolatban hazudhatnak az emberiségnek?
Most feltárom előttetek a valódi igazságot:
Általánosan elfogadott vélemény, hogy a disznóvágás egyik legfinomabb terméke a hurka. Készítésének abban is nagy szerepe van, hogy a disznó minden részét felhasználják a feldolgozás során. Tény, a jó vágás szinte kidobott részek nélkül fejeződik be. Készülnek fehér hurkák, májasak és húsosak, véresek, s ízesítésük is nagyon sokféle s igen különleges is lehet. Itt most egy hagyományos májas receptjét ismerhetik meg:
Hozzávalók:
1 kg sertésmáj, 1 kg húsos tokaszalonna, 2 kg sertéstüdő szívvel, 50 dkg rizs, 40 dkg hagyma, 15 dkg só, 3 dkg őrölt bors, 2 g majoránna, 2 g szegfűbors, 2 dkg őrölt kalocsai fűszerpaprika, 40 dkg zsír
Gyengén sózott vízben a tüdőt és a tokaszalonnát nem túl puhára főzzük (abáljuk). Ha megfőttek, kivesszük, lehűtjük, s a nyers májjal együtt ledaráljuk az egészet. Keverőtálban hozzáadjuk a főtt rizst, sózzuk, fűszerezzük, elkeverjük a finomra vágott, a zsír egy részében világosra pirított hagymával, valamint az abálólé tetejéről leszedett zsírral. Ezt a masszát hideg vízben, többször, alaposan átmosott hurkabélbe töltjük, végüket lekötözzük. Ezután 90 fokosnál nem melegebb vízbe tesszük, és lassan főzzük, majd deszkára kiszedve hidegre állítjuk. Vigyázzunk, hogy az abalé ne forrjon, mert a hurka szétdurran. Az is jó megoldás, ha hidegebb vízbe téve kezdjük meg a főzést, s hagyjuk, hogy a víz a hurkával együtt közelítse meg a 90 fokot.
Fogyasztás előtt zsírral kikent tepsibe, hústűvel megszurkálva megsütjük. Hagymás pirított burgonyával, párolt káposztával az igazi.
Így lesz még ízletesebb
Üdv!
Információ Kapitány
U.I.:
Ne igyatok fékolajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!