Ez bizonyítja a Reptoidek létezését?
Van egy focista aki teljesen úgy néz ki mint a kifejlett Reptoidok. [link]
Ez Balotelli itáliai válogatott labdarúgó, gólt is szerzett a foci VB-n és még mondják hogy a Reptoidok nem képviseltetik magukat világrendezvényen és hogy nincsenek Reptoidok.
Összehasonlításképpen ez egy Reptoid [link]
Ugye így már minden egybevág ? Ez bizonyítja a Reptoidokat ? Másképpen látod a világot ? Mélyebb összefüggésekben gondolkozol ?
reptoid csatornán de csak a holdon lehet az fogni,akkkor mars oda, (poén)
kedves kérdező az előző csak poénból írta azt csak le
meg amit nekem írtál:az osztályomba is van jó focisták és azok is jó vajon mért mert űrlények vagy van tehetségük és járnak edzésre,szerinted melyik?:)
*reptoid
Kedves utolsó, én teljesen komolyan gondoltam, nem értem miért hiszed, hogy csak vicceltem, ez egy nagyon komoly dolog. :D
14-es voltam
igen, mélyebb összefüggésben gondolkodom most már!
épp azon elmélkedem miért párosul a butaság,a hiszékenység és a határtalan idiótizmus bennetek kedves reptoid mániás,összeesküvés elméletgyártó embertársaim
Ez pedig bizonyítja, hogy maunika fedezte fel a krixkraxiakat annunaki jani közreműködésével: [link]
(4:25-nél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!