Haver13 kérdése:
Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
A filmben a földönkívüliek azok nők, akik a férfi hormonok miatt jöttek a filmre, és szexelés után veszik el a férfiak hormonját, akik utána megfagynak, és pók vagy valami állatka jött fel a torkukon. Nem tudjátok mi lehet a címe?2012. szept. 3. 15:42
11/17 A kérdező kommentje:
XD Ahelyett hogy veszekedtek küldhetnétek film címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 AMiről kérdeztem!
2012. szept. 4. 22:42
12/17 A kérdező kommentje:
A végén az van hogy a ficek aki erre rájött(ufo csajok) a végén a barátnőjéről is kiderül ez!
2012. szept. 5. 21:02
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Nem a decoys című filmre gondolsz?a magyar címét nem tom.
15/17 A kérdező kommentje:
Dee a Decoys az! Köszi!
2012. szept. 6. 14:14
16/17 anonim válasza:
nincs mit, amúgy csak annyit írtam a guggliba hogy:alien woman kill man film.ennyi nem kell itt listázgatni...
17/17 A kérdező kommentje:
Kerestem rá úgy! :D De a posteréből nem hittem volna!
2012. szept. 7. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!