Ti is láttatok 20:20-20:30 között UFO-t?
Figyelt kérdés
Baranya megyében a holdtól balra egy folyamatosan fehéren világító a Hold felé repülő(nem pontosan a Hold felé) akármit? Úgy féltávnál egy másik is megjelent, (de az nem volt annyira világos) és elindúlt felé, mögötte elhaladt, majd eltünt. Késöbb még 1 megjelent de az elkerülte majd mind a kettö eltünt.2012. aug. 30. 20:42
21/33 anonim válasza:
Jól van, senki nem hiszi el. Ha láttál is valamit 100% hogy nem ufo volt.
22/33 anonim válasza:
tegnap is figyeltem a Holdat és tegnap sem láttam. :(
Ajj majd szólj!!!!
23/33 anonim válasza:
Én láttam jó pár hete ilyesmit, de nem Baranyában, hanem Gy-M-S megyében. Éppen este busszal mentem haza, és csak bámultam ki az ablakból, és odanéztem a Holdra. Mellette erősen világító valami volt, majd hirtelen megjelent még egy. Először azt hittem, hogy a fények verődnek vissza az ablakból, de nem, mert azok tényleg az égen voltak. Majd lassan halványult az erős fény és elrepültek, majd el is tűntek.
24/33 A kérdező kommentje:
Tegnap este nem láttam én se semmit, sajnos. Ma is kint leszek. Majd megpróbálom levideózni, de nem valami jó a kamera a telómon
2012. szept. 2. 18:34
25/33 A kérdező kommentje:
Meg van az első! Észak felé nézetek.
2012. szept. 2. 20:25
26/33 A kérdező kommentje:
Meg van a második is! Nyugodtan ment észak felé, majd nagyon begyorsult.
2012. szept. 2. 20:37
27/33 anonim válasza:
Én is láttam, dél kelet felé ment egy, a másik pedig közép harmad nyugat felé. Ez engem is érdekelt, pedig nem vagyok oda az UFOkért.
Mihály jósnő
28/33 anonim válasza:
NEM LÁTTAM! Csak egy retkes békát :D
30/33 anonim válasza:
Na, most ez a Pataky Attila dolog kicsit ledöbbentett. Ha azt akarja, hogy emiatt őrültnek nézzék, és bezárják valahova, akkor oké. Viszont épeszűnek látom őt, és nem hiszem, hogy saját magának ezzel ártani akarna... Lehet, hogy túl sokat agyal ezekről a dolgokról, és már mindent elhisz, amit olvas, néz. Ha meg úgy van, ahogy elmondta, akkor sem kell mitől tartani úgy hiszem. Egyszer csak rá jövünk honnan jöttük, hova tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!