Ti is láttatok 20:20-20:30 között UFO-t?
Figyelt kérdés
Baranya megyében a holdtól balra egy folyamatosan fehéren világító a Hold felé repülő(nem pontosan a Hold felé) akármit? Úgy féltávnál egy másik is megjelent, (de az nem volt annyira világos) és elindúlt felé, mögötte elhaladt, majd eltünt. Késöbb még 1 megjelent de az elkerülte majd mind a kettö eltünt.2012. aug. 30. 20:42
11/33 anonim válasza:
Szokás szerint figyeltem az eget akkor, itt Miskolcon semmit nem láttam.
12/33 anonim válasza:
Szia! Nem teljesen a kérdésedre fogok válaszolni, bocsánat érte! Csak látom nagyon sokan viccet csinálnak a kérdésedből. Kicsit támogatni szeretnélek,mert képes az ember ennyi "lehülyézés" után bemesélni magának, hogy képzelte vagy nem is látott semmit. Bár ma (vagyis tegnap) nem láttam semmit,de pár hete én láttam valamit. Több mint 10perc figyelés után szóltam tesómnak. Ő is látta mégis lehülyézett! Pedig ő is kizárta, hogy repülő vagy helikopter legyen. Aztán hirtelen eltűnt.
13/33 anonim válasza:
Egyet mondjatok meg nekem. Akik UFO-t látnak, ami lassan már minden nap van itt GYK-n, azok a mai modern korban, amikor mindenkihez hozzá van nőve egy laptop, vagy egy mobiltelefon, miért nem készít egy videót, vagy egy képet? A telefonon csak egy gombot kell lenyomni, és már kész is. És senki sem tud készíteni egyet sem, nekem ez a fura.
Szeretem nézni az éjszakai égboltot, van h egy 1 órát is lesem esténként, de eddig repülőn és műholdon kívül mást sosem láttam.
14/33 anonim válasza:
Katonai gyakorlat? Nálunk sok van ilyen.
15/33 anonim válasza:
Hiába zárja ki akárki azt, hogy repülő, vagy egyéb, attól még lehet az.
16/33 anonim válasza:
00:51-es válaszoló vagyok. Nekem hiába van okos telefonom a fényképező része egyenlő a nullával! A teliholdat sem lehet vele lefényképezni. Amúgy meg ha valaki csinál egy képet,arra meg rögtön azt mondják a szkeptikusok, hogy photoshop. Amúgy meg nem kötelező senkinek sem elhinni amit a másik mond. :-))))Ennyi az egész!
17/33 anonim válasza:
Sok ilyen cucc röpköd éjjelente, járőrszolgálatot teljesítek éjjelente és elképesztően sok a mozgó fénypont az égen, többsége szerintem műhold, vagy esetenként az ISS, de vannak elég érdekes nem tudom minek nevezzem (UFO-k?) is az égbolton. Szóval valami ilyesmit láthattál. Fényképezgetni én is próbáltam de a telefonom éjjel nem egy világbajnok fotózás terén :D
19/33 A kérdező kommentje:
Miután kiírtam a kérdést megint kimentem, és lám ott volt. A fénye ugyan olyan volt, a sebessége is, csak hogy épp ellenkező irányba ment. 2-3 perc után szintén eltűnt a semmiben.( Azért csak most írtam ki, mert tegnap ahogy bejöttem elnyomott az álom.)
2012. szept. 1. 14:12
20/33 A kérdező kommentje:
Ma este is kint leszek, ha látok valamit, majd szólok :)
2012. szept. 1. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!