Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek szerint Stonehendget az...

Ezek szerint Stonehendget az UFÓK építették?

Figyelt kérdés

A videon látható a bizonyíték.

http://www.youtube.com/watch?v=p1sIFMhHS6E

2012. aug. 27. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Max. a földönkívüliek, de ez csak egy elszíneződés a kövön.
2012. aug. 27. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Kiépítése Kr. e. 2500 körül kezdődött és 2100 körül fejeződött be. A hely korabeli szerepével kapcsolatos elméletek az 1919-ben, de főként az 1950-ben indult ásatások nyomán születtek. Az öt brit egyetem összefogásával készült legfrissebb álláspont szerint olyan emlékmű, mely az addig jórészt háborúskodásban élő törzsek egységét jelképezi.

From:Wikipédia

2012. aug. 27. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, és a piramisokat meg a kínai nagy falat is az ufok hordták össze.
2012. aug. 27. 21:56
 4/14 x) ***** válasza:
55%

Ha elfordítod kicsit a fejed a sötétebb részen egy kaméleon is feltűnik :D akkor most a kaméleonok építették? mindenki azt lát bele ami akar.

Amit a Stonehenge-ről tudok az az hogy valószínűleg egy hatalmas naptár vagy óra, esetleg áldozati hely. Láttam pár éve egy dokumentumfilmet az elméletekről amik megmagyarázni szándékozták az építés folyamatát meg a használatot. Igaz ugyan, hogy a köveket akár sokszáz kilométerről is hozták, de ez egy korabeli módszerrel egész könnyen megoldható volt, kerek fa rudakon vontatták a köveket. Persze, nyilván ez csak egy elmélet, de valószínűbb mint hogy az idegenek építették volna. Főleg hogy akár többszáz ember dolgozott rajta és nem is 2 év alatt készült el. Mint nálunk a 4es metró... majd egyenként hordják oda is az építőanyagokat mert egyszerre csak annyira telik aztán 50 év múlva kész lesz.

És nem tudom elégszer kérdezni hogy NEM UNOD MÉG?! Mert én már eléggé. Ha nem gondolod komolyan meg k.rvaanyázol utána mindenkit akkor mi a francért kell az ilyen "hatalmas bizonyítékaidat" mutogatni? Tessék megadtam neked amit szeretnél, hagytam provokálni magamat. Elég unalmas életed lehet ha erre izgulsz föl...

2012. aug. 27. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem...
2012. aug. 27. 22:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
EZ neked bizonyíték?
2012. aug. 27. 22:32
 7/14 x) ***** válasza:
67%
Ja, pont ez a szomorú. Hogy ez neki bizonyíték.
2012. aug. 27. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Melyik Stonhengere gondolsz? Csak mert van egy jópár azon az egy híresen kívül is.
2012. aug. 27. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A Stonehenge érdekes építmény, de nem egyedülálló a maga nemében. Megalitikus kőépítmények a világ minden táján láthatóak. Formában nem mindig hasonlítanak a körhöz, de méretarányaikban közel megegyeznek.

A farudas elmélet népszerű védekezés, de ez csak a korabeli domborzati térképpel volna helyes megállapítás.

Feltételezem, ha távolabbról hozták a köveket több olyan akadályba kellet ütközniük a munkát végző személyeknek, amelyek miatt képtelenek lettek volna a köveket a rendeltetési helyükre szállítani. Példának lásd a dombokat, hiszen a közúthálózat nem egyengette le számukra sík egyenesre. Természetesen ez sem a legerősebb anti tézis, de közel akkora lehetőség van rá, mint a kiindulási elméletnek.

Ugyanakkor nyitott vagyok, és ha a farudakkal piszkálódók hoznak számomra példát, ahol az építkezés helyén ilyen eszközöket találtak, akkor ésszerűen figyelembe veszem az állításukat. Régóta keresek rá bizonyítékot, de ha akad is, az is csak a kisebb kövek szállítására volna alkalmas, ami a valódi megalitikus építkezésre nem ad magyarázatot (PERU - CUZCO FELETT 3600 MÉTER MAGASAN: Saqsaywaman - olvasztás?)

A stonehenge-hez hasonló Cromlechek sem ritkák (Európában Franciaországban is találtak). A menhirekből összeálló "carnaci kövek" (Bretagne) esete is érdekes, google earth használatát javasolom a megtekintésére. A Föld mágneses hálójához kötik jelenleg a nem hivatalos elképzelések.

Sőt, már jóval a STONEHENGE E L Ő T T is voltak ilyen kőszerkezetek, lásd például Örményország - C A R A H U N G E, a maga kb. 7500 évével. Csillagászati megfigyelésre használták (a kövekbe lyukakat fúrtak) az összkép pedig a hattyú csillagképet tükrözi, ami egyes kultúrákban a ki/be járatot. A Föld dőlésszögének változása miatt, ma már nem látható a csillagkép.

Üdvözlettel

Nekrato

2012. aug. 28. 08:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Én olyan elméletet is hallottam, hogy termékenységi szimbólum, egy hatalmas női nemi szerv, csak pár kő, már nincs meg. Én ebben szeretnék hinni, örülnék, ha tudnám, hogy a régi emberek, hatalmas kő muffokat építettek, megnyugodna egy részem. Komolyan nem trollként mondom.
2012. aug. 28. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!