A Marson milyen idegen lények építették azt a pár piramist, és milyen célból?
A természet nem csinál szabályos piramist még a földön sem nem hogy a Marson ahol még a szél se fúj. A piramis mesterséges mert túl sok szabályosság jellemzi õket, és õsi, mert az objektumok láthatóan erõsen lepusztultak.
Csak az válaszoljon aki elolvasta a linket, különben nem fogja érteni miről van szó. 404 válaszára különösen kíváncsi vagyok!
És tényleg beveszi valaki hogy a szél fújta ki ezeket a műalkotásokat? Hogy az arc egyik oldalát a másik oldalának a tükörképére fújta ki véletlenül pont ugyan olyanra hogy mindkét arca egyforma és szimmetrikus legyen? Nem bírom felfogni hogy lehet ilyet mondani hogy a szél két ugyan olyan arcot csináljon hogy a bal oldali arc csupa véletlenül tükörképe legyen a jobbnak? Ez már csúcs. Biztos a földi piramisokat is a szél okozhatta. Igen most már egészen biztos a szél volt.
Arra senki nem gondol hogy az űrben nincs szél? Most már hagyjátok abba mert fáj a hülyeség de nagyon!
Jah! De tudjátok hogy van ez. Ha a NASA azt mondja a kékre hogy piros, akkor elhiszik hogy a kék az piros. Ha azt mondja a pirosra hogy kék, akkor elhiszik a pirosra hogy kék. Ezért ha a NASA azt mondja hogy a világűrbe fúj a szél, akkor fúj nincs mese el kell hinni.
De még ha a természet műve is lenne az az arc akkor ahogy könyv moly is írja, hogy tud egy szél véletlenül pont a tükörképét megalkotni az arcnak, hogy a jobb oldali arc olyan legyen mint a bal oldali arc de milliméter pontossággal? Na tudod kinek mondja a NASA hogy ezt a szél csinálta egy légüres térben ahol nincs szél... Én meg a télapó vagyok az északi szél alkotott és a szarvasaimat egy kaliforniai tornádó tervezte azért tudnak gyorsan repülni.
el kell hogy szomorítsalak....
a marson fúj a szél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!