2012 aug.25. -én este kb. fél tízkor egy vörös, nagyon erős fényű valamit láttam a Balaton déli partja vonalában keletről nyugatra repülni. Látta-e valaki? Mi lehetett az?
Én nem láttam,de egyértelműen ufo volt,azaz beazonosíthatatlan repülő tárgy.Ennél többet nem lehet kijelenteni ebből az információból.
Az biztos,hogy nem volt:
meteor,lámpás,űrszemét,helikopter,utasszállító repülő, távirányítású játék,lufi
Mi volt?
Szerintem valamilyen idegen hajó,de hogy melyiké?
Sok repülőgépet, meteort, műholdat,(lemenő és felkelő napot és holdat stb.)láttam már, de ezek közül egy sem lehetett, vagy a mérete, vagy a sebessége, vagy a hangtalansága, vagy a fénye miatt.
A fénye, mint egy robbanó vörös tűzijáték rakéta, mérete egyharmadnyi telihold, sebessége, mint egy műhold, hang nélkül, vagyis magasan. Én úgy ítéltem meg (ebben nagy lehet a hibahatár), hogy egészen magasan 10 000 m felett repülhetett, de kb. 3-4szer olyan gyorsan, mint ugyanitt egy utasszállító.Ha még magasabban, vagyis műholdmagasságban volt, akkor pedig a sebessége még ennek is a sokszorosa.De a fénye erőssége és kiterjedése teszi számomra megmagyarázhatatlanná, mert ahhoz, hogy olyan távolságból ekkora fényerőt lássak, ahhoz hatalmas felületnek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!