Az a véleményem hogy az emberek nagyon szeretnék, ha lenne a mi bolygónkon kívül egy másik bolygón is 'a mi életformánkhoz hasonló' élet.
Ezek a felvételek hülyeségek. Ne higgy nekik.
Az első egy sima repülőgép formájú papírsárkány, amit kikötöttek és a szél forgatja...vagy valami ilyesmi, de NEM UFÓ.
A többi fényes izét is biztos meg lehet magyarázni, (égi jelenség) én most nem tudom. De az biztos hogy NEM UFÓK.
:)
Ez a véleményem.
2012. aug. 24. 13:20
2/4 anonim válasza:
Az első két eset kamu. A német UFO-ról megnéztem mind a négy felvételt. Az első három más-más helyről, így más szögből lett lefilmezve, az objektum megvilágítási szöge nem változik. Az utolsón, ahol az UFO elszáguld a filmező feje fölött, el van baltázva. A végén (letöltöttem a filmet) kockáról kockára léptetéskor, több kocka nem is tartalmazza az objektumot, tehát elfuserált csalázs. Az egyiptomihoz hasonló felvételt rengeteget láttam. Olyat egy 10 éves gyerek is tud készíteni bátmilyen egyszerű videó programmal. A harmadik link, a Nap körüli UFO-ról, már a nevetséges kategóriába sorolható. Ezerszer elmagyarázta a NASA a SOHO űrszondák működését, de úgy látszik még vannak elegen, akiket meg lehet téveszteni. Az utolsó linkről, inkább nem is mondok semmit, hadd kőművezzenek szabadon. :D
2012. aug. 24. 13:26
3/4 anonim válasza:
Most komolyan... az utolsó link. Ki az aki elhisz bármit is ennek a pasinak, aki úgy néz ki mint egy rossz csöves vadászkalapban:D
A Nap-os videó nevetséges, ahhoz nem is fűzök inkább semmit.
Az Egyiptomos egyszerű csalás, ahogy előttem írták bárki tud olyat készíteni.
Az első még elég hihető lett volna ha ufo rajongó lennék, de még az is elég gyanús lenne akkor is.
2012. aug. 24. 14:00
4/4 anonim válasza:
Az első olyan mint egy pénisz :D. Miért kell levágott farkakat ufónak látni ? Teljesen lejáratjátok az ufó témát vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!