Akik nem hisznek a reptoid invázióban, mint reagálnának, ha még is lenne?
Figyelt kérdés
Ez egy fikció. Nem az a lényeg, hogy hiszel e benne. Tehát tegyük fel, hogy december 21.-én tényleg jönnek a reptoidok. Mi lenne a reakciód?2012. aug. 13. 10:59
11/24 A kérdező kommentje:
Remélem ezt a kérdést is megtalálja. Érdekelne egy "szakértő " véleménye is XD
2012. aug. 13. 14:12
12/24 anonim válasza:
Nem szakértő simán csak egy bolond aki nem találta meg azt a híres sárga színü házat.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül van a szakértő idézőjelben :D
2012. aug. 13. 14:20
14/24 anonim válasza:
Úgy reagálnék, hogy végre abbahagynátok az oldal szétspammelését a hülyeségeitekkel.
15/24 anonim válasza:
"Mi az tán hulló csillag? vagy repülő? Nem az olyan Mint... az Supermaaan de várjcsak az S helyett Szenthelyi... ő Szenthelyiman!!"
17/24 anonim válasza:
Én valahol örülnék neki,hogy végre vége,meghalok.Még az is lehet örömömben sírnék.És most ez komoly,sajnos.:/
18/24 A kérdező kommentje:
Ugyan utolsó, lehet, hogy a reptoidokkal egy neked tetsző, új világ születne.
2012. aug. 13. 14:54
20/24 anonim válasza:
meglepődnék de egyet majd megölök bekenem magam a vérêvel és ők meg azt hiszik velük vagyok utána meg egyesével levadásznàm őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!