Lehetséges, hogy az olimpia záróünnepségén fedik fel magukat az idegenek?
Figyelt kérdés
Elsőnek egy olyan teória volt, hogy valamikor az olimpián fedik fel magukat, mivel azt sokan nézik. Aztán jött egy olyan verzió, hogy a nyitányon érkeznek, de az elmaradt. Majd ezután következett egy minden valóságalap nélküli feltevés, hogy augusztus 4.-én jönnek, de ekkor sem történt semmi. Ha visszatérünk az első teóriához, hogy az olimpián jönnek valamikor, akkor lehet, hogy a mai záró ünnepségen fognak megjelenni.Szerintetek?2012. aug. 12. 15:58
11/29 x) válasza:
Már nem azért de fogalmam sincs honnan veszed hogy a decemberi "világvége" űrlényinvázió lesz. Nem tudom milyen rég óta vagy GYK felhasználó, de leírom hogyan bontakozott ki ez az egész reptoid invázió dolog. Ugyebár elég régóta téma az oldalon a maják naptárának véget érése. Nyilván mindenkinek van egy teóriája hogy mi is fog történni. Valaki egyszer egy kérdésbe belinkelt egy nem éppen hivatalos oldalról származó cikket, aminek a témája az volt, hogy a mi drága reptoid barátaink majd december 21-én megtámadják a Földet. Ez valahogy egy magyon felkapott dolog lett, és elindult a trollkodás. Kb 30 aktív felhasználó írogatott vicces butaságokat repoid nagymester, reptoid fővezér és hasonló felhasználónevekkel. Nyilván a trollkodásban való bűnrészességemet felvállalom, nem is egy nem létező idegen szervezetet "alakítottunk", idegen lényeket találtunk ki meg álneveken írogattunk "földönkívüli párbeszédeket". Ehhez még hozzájött 404 és a történetei. De ettől nem létezik sem az Ellenállás, sem a RÉPA, sem egyéb ilyesmi amit kitaláltunk. Aztán pár ember szegényes élettapasztalattal teljesen elferdítette amiket írtunk, jópáran elkezdték elhinni hogy itt tényleg UFO szakértők vannak akik biztosra tudják hogy űrlényinvázió lesz. Egyre több lett az apró magánweboldalakról csipegetett cikk, amiket GYK felhasználók írtak, persze a legtöbben ezt is teljesen valósnak vélték, hiszen INTERNETRŐL van. Na szóval. Nem rettegnél ennyire az idegen inváziótól ha nem lenne ezen az oldalon ennyi unatkozó sorstalan ember (mint jómagam) akinek nincs jobb dolga mint ijesztgetni az embereket. Az idegen invázió csak egy abból a rengeteg indokból ami miatt világvége lehet (amit persze egyedül a maja naptárra alapoznak, ami igazából a mi naptárunkhoz hasonlóan újrakezdődik). Szerintem érdemes utánaolvasnod hogy hány száz világvége jóslat volt már és abból mennyi valósult meg és te is megértenéd hogy ez egyedül arra jó hogy a buta embereket megtévesszék vele. Aki nem olvassa ezt a fórumot nem is tud arról hogy bármilyen nemű invázió lenne.
12/29 A kérdező kommentje:
A reptoidokat és az inváziót nem ti találtátok ki, számos külföldi oldalon is volt róluk szó és még David Icke is beszélt róluk. Ez tényleg nem világvége lesz, csak egy új fajta világ, ezért nem írták tovább a maják a naptárat. Kicsit egoista lehetsz, ha azt hiszed, te találtad ki az egészet. Igaz, hogy az emberek sok mindent kitaláltak hozzá, átszínezték, de maga a faj valós.
2012. aug. 12. 18:01
13/29 anonim válasza:
Nagyon jó kérdéseket teszel fel ! Nem is olyan régen én is ezen az állásponton voltam, de most már nem tartom életszerűnek.
14/29 anonim válasza:
x) hagy nem ért meg semmit mintha egy autistát akarnál megtanitani komunikálni bolond és kész ha azt mondja az ég zöld akkor neki az ég zöld...
15/29 x) válasza:
Nem azt mondtam hogy mi találtuk ki a reptoidokat, ahogy nyilván az inváziót sem. Azt mondtam hogy nagyon sok szegényes élettapasztalattal rendelkező ember egyenesen rettegni kezdett az inváziótól, mert minden szavát elhitte annak amit itt leírtak. Főleg hogy a legtöbben csak hírnévszerzésre használták a reptoidokat. Amit gondoljátok hogy tudtok róluk azt erről a fórumról, vagy bizonytalan forrásból származó cikkekből tudjátok. Volt például az a pletyka, amit egyetlen egy cikkre alapoztak régebben, hogy a reptoidok a föld alatt élnek alagutakban és majd decemberben feljönnek onnan. Vagy az hogy a reptoid kémek már itt vannak a bolygónkon. Mert az tényleg csak trollkodás volt. Csak akkor nem tudom mit fogtok szólni ha valahogy mégis elmarad az invázió mondjuk érdeklődés hiányában... tudod ezen az oldalon már nagyon régen nem találsz olyan információt ami tudományosan bizonyított vagy megalapozott. De mindegy, nem tartozik rám. Valamiben hinni kell, csak semmit nem tudsz arról amiben hiszel. És a józan ész hol marad? Vagy a logika? Vagy egyáltalán a tudományba vetett hit hogy ha létezne egy lény ami meg akar támadni minket és már a Földön is megjelent, arról tudnánk. Vagy egyáltalán hogy a kormány hülye lenne eltitkolni az ilyeneket, hiszen rengeteg pénzt kaszálhatnának a különböző "idegen lény távol tartó rendszerekkel" meg a "direkt idegenek ellen kifejlesztett bombabiztos szuperfegyverekkel." Nem azt látnád a Teleshopban hogy "porszívót vegyenek!" hanem hogy AntiReptoid 3000-et vegyenek!" De mindegy, senkit nem kell meggyőznöm. Akinek van reális világképe az tudja amit tudni kell, akinek nincs az meg várja nyugodtan az idegeneket alufóliasapkában a gabonakör közepén állva.
17/29 anonim válasza:
ja létezik a mi kertünkben is van
18/29 anonim válasza:
Teljesen felesleges, mert – és erről már sok megcáfolhatatlan írást találhatsz a mértékadó gyakorikerdesek.hu Ezotéria rovatában – a foci Európa Bajnokságon felfedték magukat. Már le is vagyunk igázva, s az apokalipszis is már elkezdődött. Nem tudtad?
20/29 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, David Icke volt az, aki augusztus 4-én mondta, hogy jönnek a zufók. Még le is volt fotózva az olimpiai stadion előtt, ahogy az eget sasolja.
Mégse jöttek. A szavahihetőség szobra lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!