Zsuppii kérdése:
Komolyan mit tennétek ha ténylegesen ürlény invázió lenne?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem feladnátok magatok önként vagy inkább harcolnátok amig tudnátok? :)2012. aug. 9. 08:21
31/45 A kérdező kommentje:
Hát ez az hiába a technika ha nem áll rendelkezésre mindenki számára. Itt csak az ember találékonyságán és túlélési ösztönén múlik minden.
2012. aug. 9. 19:27
32/45 anonim válasza:
Ne félj Árpi intézkedett a dolgokról.
Üdv: Az Ellenálás
33/45 anonim válasza:
34/45 anonim válasza:
Te nem érted, hogy miért lettél lemínuszolva. Olvasd vissza a válaszokat.
35/45 anonim válasza:
Azért,mert azt írtam,hogy vannak lézerfegyverek,pedig nekem nincsen?
Amúgy én NEM azt írtam,hogy lézerfegyverrel harcolnék,hanem arra válaszoltam,hanem erre válaszoltam
"Milyen harcra gondolsz, kővel dobáljuk az ufókat, vagy csúnyákat mondunk rájuk?"
36/45 anonim válasza:
Meg,ha Magyarországnak nincsen,akkor is világméretű összefogás lenne,nem az lenne a lényeg,hogy ki milyen országhoz tartozik...A Földet támadnák meg,nem csak Amerikát.
37/45 x) válasza:
És gondolod hogy Amerikát érdekli hogy nekünk nincs lézerfegyverünk? Inkább minket dobnának oda csalinak az idegenek elé. Ezen a bolygón sose lesz olyan hogy világméretű összefogás.
38/45 anonim válasza:
De kit érdekelnek az országok,amikor az egész bolygót megtámadják?Amúgy meg Magyarország a NATO és az EU tagja.Putyin pedig meghívott minket az Eurázsiai Únióba,szóval valaki csak ellát minket is modern fegyverekkel.Az amerikaiaknak is van annyi eszük,hogy közösen vegyük fel a harcot az űrlényekkel.A Függetlenség Napjában és az Iron Sky-ben is közösen győzték le az ellenséget.Szóval,ha magugtól nem jönnek rá,a filmekből igen...
39/45 anonim válasza:
De én NEM mondtam azt,hogy én lézerfegyverekkel lövöldöznék.Hol láttad ezt?Én csak megemlítettem,hogy ha léteznek ilyen fegyverek,ne kővel dobáljuk az űrhajót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!