Az szellem volt?
Tegnap a temetőben voltam és láttam egy nőt aki egy kb. 1800-as évek végi beli ruhát viselt. Ráfeszült és nyakig érő gallérja volt. Főleg a hasán szorult rá és onnantól lefele földig érő szoknyaszerűje volt, és az egész tetőtöl talpig fekete volt. Legjobban az arca volt a legfurább mert körübelül olyan fehér volt mint egy felhő, szó szerint olyan volt. Nagy kontyba volt fogva a haja és nagyon koromfekete szája volt. Egyenletesen járt mintha 'repülne'. Szerintetek szellem volt?????
Jó lenne néhány válasz mert még mindig parázok miatta.
Előre is köszi mindenkinek.
Lehetett egy látogató is fura ruhában, de ez már nem derül ki. Neki kellett volna véletlenül menned, hogy átmész-e a testén.
Nem értem miért parázol, talán hazakísért és most is ott van veled?
A leírás pont illik egy goth barátnőmre...tőle is gyakran ijedeztek a temetőben. Kb. napi szinten járt oda unalmában, meg hogy a néniket ijesztgesse. Hát... már nem a barátnőm szerencsére. Bár szerintem még mindig oda jár. D:
A szellemeket meg mint tudjuk nem lehet se látni, se hallani, se érzékelni... vagy nem is léteznek.
"A szellemeket meg mint tudjuk nem lehet se látni, se hallani, se érzékelni... vagy nem is léteznek."
Ez nem így van, de valóban ritkán érezni a jelenlétüket, és a legtöbben soha nem érzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!