SZELLEM/UFO van a házamban?!
19:54-kor egy hatalmas koppanást hallottam. Kimentema konyhába,mivel onnan jött a hang, de semmi. VIszajöttem, erre még egy. majd még egy. Erre ezt mondtam: Szellem, vagy UFO vagy akármi, most menj el a házból! Vagy ha nem, akkor 20:00-kor adjon egy jelet. 19:56-kor bazinagy koppanás, kirohantam a házból (eléggé félős vagyok).Pár perc múlva visszajöttem. Vártam a pillanatra... 19:59.
20:00. Feszültem figyeltem, de semmi. Aztán elkezdett szépen lassan nyikorogva csukódni az ajtó. Majd megállt. Majd megint elkezdte. Megint megállt. Eléggé fura.
Mellesleg régebben naponta lehetett hallani azt, mintha valaki meggyújtana egy öngyujtót(pár évvel ezelőtt). Pedig mindenki aludt. Vagy például valami leesik a z asztalról, de ha kimész semmi sem esett le. El is felejtettem, olyan hang van, mintha valaki nyitná a csapot. Majd elzárja. Majd megint... De félek bemenni a fürdőbe. FURAA. Ötletek?
Mostmer csend legyen odafenn, hallja'tok!
Valaki megint elmegy zuhanyozni vagy fosni baj lesz!
Nem birok ilyen hangazavarban aludni...
Bocsánat ha megijesztettelek, nem akartam!
Üdvözlettel, Casper a szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!