Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szellem vagy UFO?

Szellem vagy UFO?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem a következő: Tegnap este 8 óra körül fennt voltam a szobámban egyedül voltam itthon. Lent hallottam hogy nyilik az ajtó lenyomódnak a kilincsek.Minden ajtó zárva volt... Hiszek a természetfeletti dolgokban és úgy gondolom hogy most is valami ilyen jellegű problémával van dolgom...Ez és az ilyenhez hasonló eset már történt. Ez valahogy mégis más volt...mostanában rengeteg UFOs álmom van és félek h összefüggés van a dolgok között...Nem vagyok jártas az UFO-s dolgokban ezért a kérdésem az h tegnap nem történt semmi furcsaság nálatok? 8óra körül
2011. dec. 18. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem, de nem is szoktam ufókkal álmodni.
2011. dec. 18. 13:48
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ne ijedj meg, hanem határozott maradj és nézd meg, hogy tényleg kinyílt-e az ajtó és bejött-e rajta valaki. Az álmok képesek "felnagyítani" a valóságot és lehet, hogy nem is azt hallottad, csak beképzelted. Nem mondom azt, hogy nem léteznek UFO-k vagy szellemek, de addig, amíg nem látod őket vagy nincs testközeli élményed, addig csak magadat borzongatod. Pláne, ha betörők.
2011. dec. 18. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Bizony nem vagyunk egyedül.Vannak szomszédaink és olyan állatok a házunk körül, amelyekről nem is tudunk, és ez a sok rohadt élőlény nem gondol arra, hogy te minden zajra beképzeled, hogy az ajtód nyílik.
2011. dec. 18. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel az "UFO észlelések" kategóriába írtad, UFO.
2011. dec. 18. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

nem emlékszem,mert pont nem figyelem,hogy mennyi az idő,amikor ilyenek történnek,de mostanába,kb 1 hete ilyen fura dolgok vannak

múltkor a nővéremmel valamit itt néztünk a gépen,és észrevettük,hogy olyan hang volt,mintha valaki bejött volna az ajtón,és tisztán hallottuk mind a ketten,hogy lenyomódik a kilincs,meg ilyenek

és azt hittük,elfelejtettem bezárni a bejárati ajtót,és bejött valaki

erre lementünk ugye körülnézni,hogy bejött-e valaki,de senki nem volt ott

ezután eldöntöttem,hogy biztos valami mást hallottunk vagy valami

erre ma reggel mivan?!

anyámék elmentek,tök egyedül vagyok itthon,és hallottam,hogy az unokahugom szobájában magától elindult az egyik játék

mert van ilyen kis zenélős játéka,hogy fel kell húzni,és az ott zenél

és az így magától elindult o.O

hát mondom oké....

és ezt lehet,hogy beképzelem,de néha tényleg ilyen hangokat hallok,mintha a földszinten valaki megpróbálna a kövön ilyen halkan járkálni

2011. dec. 19. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
az AVH-sok voltak...
2011. dec. 19. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyósod volt!
2011. dec. 19. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi van ha a kettő ugyan az ? szellem = ufo

Mert én olyat hallottam már, hogy vannak olyan lények amelyek képesek kiszállni a testükbő,l illetve vissza vándorolni. A csészealjak pl. azért mozognak gyorsan mert az valójában egy szintetikus test, de spirituális lény irányítja ezért dacol a gravitációval. (nem én találtam ki hanem ezzel foglgkozó emberek)

2011. dec. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!