Szellem vagy UFO?
nem emlékszem,mert pont nem figyelem,hogy mennyi az idő,amikor ilyenek történnek,de mostanába,kb 1 hete ilyen fura dolgok vannak
múltkor a nővéremmel valamit itt néztünk a gépen,és észrevettük,hogy olyan hang volt,mintha valaki bejött volna az ajtón,és tisztán hallottuk mind a ketten,hogy lenyomódik a kilincs,meg ilyenek
és azt hittük,elfelejtettem bezárni a bejárati ajtót,és bejött valaki
erre lementünk ugye körülnézni,hogy bejött-e valaki,de senki nem volt ott
ezután eldöntöttem,hogy biztos valami mást hallottunk vagy valami
erre ma reggel mivan?!
anyámék elmentek,tök egyedül vagyok itthon,és hallottam,hogy az unokahugom szobájában magától elindult az egyik játék
mert van ilyen kis zenélős játéka,hogy fel kell húzni,és az ott zenél
és az így magától elindult o.O
hát mondom oké....
és ezt lehet,hogy beképzelem,de néha tényleg ilyen hangokat hallok,mintha a földszinten valaki megpróbálna a kövön ilyen halkan járkálni
Mi van ha a kettő ugyan az ? szellem = ufo
Mert én olyat hallottam már, hogy vannak olyan lények amelyek képesek kiszállni a testükbő,l illetve vissza vándorolni. A csészealjak pl. azért mozognak gyorsan mert az valójában egy szintetikus test, de spirituális lény irányítja ezért dacol a gravitációval. (nem én találtam ki hanem ezzel foglgkozó emberek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!