Ti is észleltek mostanában egyre több mozgó cikázó fényt, az égen?
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtünk arra figyelni, hogy este, néha mintha valaki ránk vakuzna az égből, ez a fény valami mozgó műhold szerű dologból jön, ahogy halad, hol erősödik a fénye, majd halványul, majdnem eltűnik, majd megint felvillan. Ilyet elég sokat látunk, ma este 2órán keresztül néztük az eget anyukámmal ( BP ) és kb 7-8 ilyet láttunk,az eltűnése is érdekes, van , hogy olyan, mintha kifele beszippantaná az űr. Egyes ilyen fények szaggatottan haladnak, mintha gyorsulna, , majd hirtelen fékez...megint gyorsít ..fékez. Sőt, a legtöbb nem is egyenesen halad, hanem kacskaringósan, ingadozva, vagy helyből irányt változtat, akár visszafelé. pár hete egyre több ilyet látunk, bízom benne, hogy valakinek van még hasonló tapasztalata, vagy meg tudja osztani velünk, hogy mi lehet ez? ha van rá elfogadható magyarázat, kíváncsian várom, mert bármivel próbálom magyarázni...nem megy. :)2012. aug. 7. 01:15
21/29 anonim válasza:
Tegnap, 2012. augusztus 20. tüzijáték után 5-10 perccel Óbuda Újlak I. számú gödör felől nézve (Perényi lejtő) először egy, majd néhány másdoperc után még egy repülő objektum jelent meg délnyugat (Remete-hegy felett) felől narancssárga, majdnem piros (nem villogó), nagyfényű, de nem erős fényerejű (mint egy halovini töklámpás fénypontok. Az egyik elment nyugatnak, a másik megállt a Mátyás-hegy felett, majd elhalványulva eltünt. Alig 1 pec múlva a Mátyás-hegy és a Remetehegy között feltünt ugyanilyen színű és nagyságű, de 4 (négy) fénypont, aemllyek közül rövid időn belül elhakványult, majd eltünt egy. A másik három egészen a Mátyás-hegy felettig eljött, majd délre fotdulva, a Gellért-hegy felé menve eltüntek a látóhatárról.
22/29 A kérdező kommentje:
Kínai lámpásra gondolnék elsőre, bár érdekes, hogy ennyire összevissza "fújta" őket a szél, így ki tudja mi volt?!.. :) Megnéztem volna én is :) Mi aznap Róka hegyen voltunk barátnőmmel és a férjével. Már mutattam nekik is amiket láttam ők is látták , az imbolygós fényt is , meg a vakuvillanósat is. És ők is kizárták a repülő vagy műhold lehetőségét. :)
2012. aug. 22. 09:20
23/29 anonim 

válasza:

Pár nappal ezelőtt egy idős házaspár győrben levideózott egy földönkívüli tárgyra hasonlító dolgot.Lehet hogy azt láttátok ti is. :)
24/29 anonim válasza:
Baján lakok. Minden este látjuk ezeket mi is!
25/29 PollyPodliPotty válasza:
El sem hiszem, hogy milyen sok buta, tudatlan és legfőképp hiszékeny ember van. Nem hiszem el, hogy az embereket így meg lehet vezetni, hogy azt hiszik, hogy minden úgy van, ahogyan azt nekik a nagy emberek (kormány stb.) elmondanak. Gondolkozzanak már el, hogy azok az idióták, akik keresik az igazságot? Vagy azok, akik mindent elhisznek, amit hallanak :D Visszatérve a kérdésre. Én fogalmam sincs, hogy mik az égen ezek, amiket írtál. Viszont én a párommal két éve szilveszterkor láttam az égen egy távolodó és halványodó fényt (hozzáteszem a kötekedőknek, hogy nem tüzijáték volt, vagy ha igen, akkor még jó, hogy nem talált el egy repülőgépet... :D). Hátborzongató volt, és nem tudom, hogy mi lehetett. A telefonommal próbáltam felvenni, de olyan apró volt, h. nem lehetett látni. Egyébként életem egyik leghátborzongatóbb élménye volt, mikor szintén két éve tavasszal Pécsre utaztunk a barátommal. Már kezdett sötétedni és egyszer a kocsit bevilágította valami nagy fény. Hirtelen hátranézve egy pirosas narancsos gömb zuhant. Egy pillanat volt, amit láttunk belőle. Aztán utánanéztünk a neten és mások is látták, állítólag Szlovákiában zuhant le valami meteor. De a sajtóban ez csak hetekkel később volt olvasható. Ez biztosan nem UFO volt, de mindenesetre mondom, hátborzongató volt és a vicces az volt, hogy a saját anyukám nem hitte el, mikor felhívtam :D
26/29 anonim válasza:
2014.8.2-án én is láttam ilyeneket. Volt egy amit úgy vettem észre észre ,hogy minimum 3X fényesebb volt a Szírius csillagnál és elidult délre majd 1/1.5 perc mulva eltünt. Ezen kívül még 5-öt láttam. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
27/29 anonim válasza:
Nyíregyháza mellett lakom egy kisvárosban és kb 2 hónapja tűntek fel nekem először itt ilyen cikázó fények. Azért írok most ide mert most 10 perccel ezelőtt 2 ilyet is láttam az égen és most gugliztam rá először magyarul, hogy "fel le cikázó fények az égen", ezt dobta ki először. Eddig csak külföldi fórumokon néztem utána és a világ minden részéről vannak ilyen észlelések és videók. Ezek a valamik, fényesen villognak szinte vakuszerűen de kissé vöröses fénnyel is bár ezt ilyen távból nehéz megmondani. 100%, hogy se nem repülő, se nem műhold. Hihetetlen gyorsan váltanak irányt, fel-le mozogva haladnak előre, van, hogy néha vissza is aztán megint előre, és legtöbbször úgy tűnnek el, hogy baromi gyorsan és hirtelen a magasba szállnak. Olyan is előfordul, hogy utána még feltűnnek újra. Sehol senkinek fogalma sincs róla mik lehetnek ezek, és ha lenne rá magyarázat szerintem egy ilyen világszintű észlelésre valahol már megírták volna, hogy mik ezek és azt dobná fel először a kereső mikor angolul ráguglizik az ember.
28/29 anonim 

válasza:

Én is látok ilyen dolgokat,de azok nem cikáznak
Fogalmam sincs mik ezek
De kkcsit ijesztő,
(Ahozz beszélek aki azt irta hogy észre fogod venni ha jönnek a földönk.)azt üzenem:
Remélem hozzád mennek először és rossz gyerekként felnyárssalak
Óh ó a bosszú!y szép!
Istenem higgy bennem!
Milyen rossz énnekem!
29/29 regike_takacs válasza:
Sziaaztok! Tudom hogy ez régi poszt és lehet hogy nem olvassa már senki de kedves kérdező ma este én is láttam ilyet csak Győrben. Pont szerűen villogott, fehéren aztán pirosan felváltva majd hirtelen eltűnt, aztán egy messzebi pontban egyszer felvillant és eltűnt. Úgyhogy én hiszek neked. Tiszta fejjel vagyok semmien rossz szer hatása alatt nem vagyok, mint a kedves kérdezőről állítottátok. És nálam nem csak én láttam hanem párom is és barátnőmék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!