Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti is észleltek mostanában...

Ti is észleltek mostanában egyre több mozgó cikázó fényt, az égen?

Figyelt kérdés
Fél éve kezdtünk arra figyelni, hogy este, néha mintha valaki ránk vakuzna az égből, ez a fény valami mozgó műhold szerű dologból jön, ahogy halad, hol erősödik a fénye, majd halványul, majdnem eltűnik, majd megint felvillan. Ilyet elég sokat látunk, ma este 2órán keresztül néztük az eget anyukámmal ( BP ) és kb 7-8 ilyet láttunk,az eltűnése is érdekes, van , hogy olyan, mintha kifele beszippantaná az űr. Egyes ilyen fények szaggatottan haladnak, mintha gyorsulna, , majd hirtelen fékez...megint gyorsít ..fékez. Sőt, a legtöbb nem is egyenesen halad, hanem kacskaringósan, ingadozva, vagy helyből irányt változtat, akár visszafelé. pár hete egyre több ilyet látunk, bízom benne, hogy valakinek van még hasonló tapasztalata, vagy meg tudja osztani velünk, hogy mi lehet ez? ha van rá elfogadható magyarázat, kíváncsian várom, mert bármivel próbálom magyarázni...nem megy. :)
2012. aug. 7. 01:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%

Végre egy értelmes ember, aki nem anyáz, ha valaki azt írja, hogy nem UFO...

Egyébként valamelyik válaszoló írta, hogy előre megmondták, hogy 2012 az észlelések éve lesz.

Én előre megmondom, hogy 2016-ban még több ilyet fogunk látni. Méghozzá azért, mert jóval több repülő és minden szar kering az égen, mint akár tavaly.

Egyébként pedig _bármi_ lehetett, amit láttál, kérdező. Bármi. Lehetett sima fény, mezei repülőgép, gyakorlatozó vadászgép, titkos katonai fejlesztés, műhold, űrszonda, űrszemét...

És végül: tervezem, hogy veszek egy erősebb teleszkópot, amivel korrekten lehet látni a dolgokat és akár fényképezőt is rá lehet kötni, aztán hajrá. Nem az ilyenek miatt, mindig szerettem a csillagászatot, de ha már van egy olyan teleszkópom, amivel látni a Holdat meglehetősen jó felbontásban, az égen kacskaringózó valamit is lehet vele látni.

És még egy dolog: ha tényleg idegen űrhajók voltak például, miért világítottak? Ezt sose fogom megérteni, még egy hívő se reagált rá.

Ha jön erre egy idegen űrhajó, minek világít? Technikailag nyilván fejlettebb nálunk, gyanítom nem attól fél, hogy nekimegy egy kósza Boeing. Ha azt akarja, hogy lássuk, simán leszállna és integetne nekünk.

Akkor meg minek? A kötelező Idegen Űregyezmény miatt, miszerint minden űrjármű köteles felkapcsolt fényszórókkal haladni az éjszakai égbolton, továbbá hipertérugrás előtt kitenni az elakadásjelzőt? :D

2012. aug. 7. 12:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Bambi1995: Lehetett repülő. Az amerikaiaknak olyan repülőgépeik és helikoptereik vannak, hogy ihaj. Gyanítom az oroszoknak is. A kínaiaknak is. Meg talán még Iránnak is.
2012. aug. 7. 12:43
 13/29 Bambi1995 válasza:

2012 augusztusára mondták,hogy egyre többet fognak látni az emberek...

Bármi lehett,így igaz.Én viszont tudom,hogy az volt..még ha mások ebben kételkednek,látni egészen más,mintha ide leírom :) Sajnos nekem nem áll rendelkezésemre olyan eszköz,amivel ezt letudtam volna kamerázni..Elég ha én láttam..:)Nem kell elhinni,de minek hazudnák? Nem érdekem,hogy az emberek elhiggyék..:DDD

A teleszkóp jó ötlet,egyik barátnőmnem volt is,majd kölcsönkérem :DD

"És még egy dolog: ha tényleg idegen űrhajók voltak például, miért világítottak? " Hát azért,hogy tudtunkna ardjá,hogy léteznek..nem logikus?:D Megmutatkozni még nem fognak,szerintem arra még nem áll készen senki....Majd fokozatosan :) Én kiváncsian várom mi lesz,de egy biztos: konkrét időpont nincs...Hiába itt ez a sok beteg kérdés...majd ha eljön az ideje,de azt senki sem tudja,hogy mikor :)

2012. aug. 7. 12:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen a kukker nekem is nagy vágyam, mert annyi érdekes dolgot látunk az égen, ami megfejthetetlen. Több űrben készült műholdas felvételt láttam youtube-on amin pont ugyanilyen mozgású dolgok röpködnek. akkor pl azt mondtam, hogy odakamuzott átverés is lehet. De mivel már saját szemmel is látom, elgondolkodom rajta, hogy valóban igazi műholdas felvételek voltak. Azt meg valahoyg nem hiszem, hogy ha van is ilyen technikánk, annyira kint cirkálna , gyakorlatozna valami. bár ki tudja?! :) A világításról meg én is Bambi véleményét osztanám, hogy ha az a valami nem műhold, akkor azért világíthat, hogy megmutatkozzon.Vagy az is elképzelhető, hogy mivel olyan magasan cirkálnak állandó megvilágításban vannak a nap által és a mozgásuk követhető. Meg miért akarnának rejtőzködni? Direkt lábujjhegyen sunnyognak fölöttünk, nehogy felébredjünk édes szendergő ámításunkból? És igen, sajnos egyre több a légköri szemét, úgyhogy egyre több becsapó tényező fordul elő. Gondolkodom én is rajta, mert magamat se szeretném becsapni. :) de hogy ma este is megint kifekszem nézelődni az biztos.Felvételt is készítenék, csak sajna elég profi kamera kellene hozzá, hogy egy csillag nagyságú vergődő bigyót lekapjak vele....éjszaka.
2012. aug. 7. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
Legalább 60 éve vannak észlelések, de inkább 100. Ennyi idő alatt már leszálltak volna, szerintem...
2012. aug. 7. 14:50
 16/29 anonim ***** válasza:

Én pl: azt is olvastam már hogy Nagy Sándor a hódító is látott az égen fura fénygömböket, elég nagyot röhögtem.

De sztem valamilyen helikoptert láttál vagy repülőt mert tudom hogy nem ezt mondtad de sztem ha az űrlények idejönnének nemhiszem hogy csak úgy integetni jönnének nekünk hanem inkább más céllal, ezzel nem arra célzok hogy az agyunkat akarják leszívni mint sok hülye hiszi.

Amúgy tényleg van egy egyezmény az országok között hogy ha egy repülő vagy egyéb más repülő szerkezet megy az égen akkor azt kötelesek kivilágítani.Arról nem is beszélve, hogy magyarország Európa közepe majdnem szóval fölöttünk egy elég forgalmas légifolyosó működik.

2012. aug. 9. 16:30
 17/29 A kérdező kommentje:

szia Szatyor! Ok repülő, de tudtommal az vibrálva világít, meg már hatmillió repülőt láttam.2éve külföldön laktam olyan reptér mellett, ahova 10percenként szálltak le a gépek. majdnem a fajtákat is kívülről fújom. No de mindegy csomó mindent leírtam, ami nem stimmel a repülőre.Nem hinném, hogy a világon több olyan repülőgép van, ráadásul pont MO felett szórakozik azzal, hogy megállás nélkül irányokat változtat, visszafelé indul stb. Nem vágom mi ez, de a repülő ki van zárva. :) a műhold sem fordul vissza egy helyből. Ha meg UFO ,amit nem állítok, csak HA. Nem hiszem hogy az agyunkat szeretnék kiszívni. Ezzel kapcsolatban egy tök érdekes videót láttam a napokban, ahogy ezek után keresgéltem.

http://www.youtube.com/watch?v=AIdataG9U7s&feature=BFa&list=..

Ki tudja mennyire igaz, de az úriember állítása, hogy mi a cél logikusnak tűnik. oszt ki tudhassa.... :)

2012. aug. 10. 21:35
 18/29 anonim ***** válasza:

Hogy őszintén megmondjam én elhiszem neked amit mondasz, mert elkell ismerni vannak furcsa dolgok az életben.

Mindenesetre ha látsz megint akkor szerintem próbáld lefotózni.Tudom hogy nem ezt mondtad de én hiszek abban hogy nem csak ezen a bolygón élnek lények.

KB:Annyit tudunk most az űrről mint anno az 1000-es években a bolygónk kinézetéről.Számtalan galaxis van.

Mindenesetre ha találkozol egy idegen lénnyel feltétlen írj nekem. :)

2012. aug. 11. 11:00
 19/29 A kérdező kommentje:
:)) írni fogok. Határokon belül. csak ugye azt vállalni, hogy idiótának néznek a korlátolt képzelőerejűek. Pont nem kellene senkit érdekeljen, hogy mások mit mondanak, de szerintem a többség így is tapasztalt ilyen dolgokat, csak még saját maga előtt is terel, nehogy a közössége mutogasson rá és bolondnak nézze. Emberek vagyunk, nem szarvasmarhák, akiknek a legfontosabb, hogy a zöldellő mezőkön minél több tápot abrakoljanak. azért van ekkora agyunk, hogy szabadon engedjük, különben minek lenne, elég volna egy diónyi is :) mellesleg a szokásos mondat : ehhez a felfoghatatlan méretű világhoz kell tartozzon még számos élőlény, olyan nincs, hogy egy bolygón itt van pár gyökér, akinek a legfontosabb a HD TV és a luxusszappan ...a többi űr pedig üresen kong... ? felfoghatatlan pazarlás lenne. és még kicsiben is itt körülöttünk mindennek megvan a szerepe, élete, a tetvektől kezdve a spórákig, a többi helyen is kell legyen. nem lehet csak egy nyamvadt díszlet a mi kedvünkért. viszont igaz,bizonyíték kell. megpróbálom levideózni, aztán majd úgyis lesz a többség aki szerint videószerkesztővel csináltam, vagy égő cigarettával hadonásztam a lencse előtt.... XD
2012. aug. 11. 14:25
 20/29 anonim ***** válasza:

Hát igen rengeteg szkeptikus van aki nem hisz az ilyesmibe de az higgye azt amit akar, mint ahogy mindenki más is.

Biztos lesz olyan aki majd nemhiszi el ha levideózod de ez természetes, az a lényeg hogy te tudd hogy igazad van.

Ha már más is elhiszi az csak jobb.De ez mindegy is, sok sikert a vidihez. :)

2012. aug. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!