Nézed a Fix. TV-n az Enigmát? Mi a véleményed róla?
Nem fogom nézni. Baromságnak tartom.
Azt meg egyszerűen nonszensznek, hogy két hülye összeül, elnevezik egymást ufókutatónak és ezért pénzt kapnak.
Adott egy műsor ami próbál olyan információkkal ellátni amit a hétköznapi média (sajnos) nem közvetít.
Szerintem jó műsor, érdemes a régebbi műsorokat megkeresni a neten és informálódni belőlük.:)
Ők ebből élnek, a hülyeségből. Az én véleményem a műsorról, hogy egy baromság. Kb. annyira igaz amit ott az UFO-król magyaráznak mint az aug. 4-i UFO kapcsolatfelvétel az olimpián. döbbenet, hogy felnőtt emberek ilyen felelőtlenül terjesztik nagy nyilvánosság előtt a gyerekes baromságaikat.
Az egyik műsorvezető mert van rá pénze, a másik meg ebből él. Elég beleolvasni a fantasztikus "Hihetetlen" magazinba. Már a neve is sokat sejtet. Komolyan olvassatok bele. Olyan szinten primitív, egyszerű cikkekkel van tele, mintha 6 éves első iskolásokkal szerkesztetnék. Hogy emberek ebből meg tudnak élni?! És igen, amíg van emberi butaság, tájékozatlanság, naivitás, addig ezek az UFO hívők is életben maradnak.
Pont ugyanannyira lehetséges mint ahogy van-e Isten vagy nincs. Nem tudjuk. De milyen szépen le lehet húzni az embereket a relikviákkal. Na de nem erről szól az élet? De igen! Ez is belefér. Éljen az ostobaság! Mindenesetre inkább fagyizza el mindenki azt a pénzt, amit ilyen áltudományos újságokra költ. Ez az én véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!