Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha horrorfilm akkor szinkronna...

Ha horrorfilm akkor szinkronnal vagy felirattal nézed inkább?

Figyelt kérdés
sajnos szavazást nem lehet csináltatni,ezért csak így megkérdezem.Indokold is lehetőleg!
2012. júl. 16. 17:54
 1/3 HalkHogen ***** válasza:
Egyértelműen felirattal. Úgy hallom a szereplők minden egyes lélegzetvételét is, amit a szinkron nem ad vissza. Sokkal hatásosabb bármelyik horror felirattal. Egyéb műfajú filmeket szívesen nézek szinkronizálva is. Kivételt képeznek az ázsiai filmek, amelyeket csak felirattal érdemes nézni szerintem.
2012. júl. 16. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
100%-ig egyetértek veled.Én sem szeretem sem a horrort,sem az ázsiai filmeket magyar szinkronnal.Még eredeti nyelven is szívesebben nézek ilyeneket,minthogy szinkronnal,még akkor is,ha nincs hozzá felirat.
2012. júl. 16. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha angol az eredeti szinkronhang akkor megnézem (az esetben feliratse kell) japánt feliratosan ellenben valamiért a német,olasz,spanyol,francia,orosz szövegek bántják a fülemet nem tudom olyan rossz hallgatni azokat szivesebben nézem szinkronnal.
2012. júl. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!