A nana animének mikor lesz a 2. évadja magyar szinkronnal vagy felirattal?
Figyelt kérdés
most fejeztem be ezt és nagyon tetszik és olyan rosszul lett vége tele vagyok kérdéssel xd szval mikor lesz 2. évad? vagy valaki aki olvasta a mangát le tudná írni h mi a folytatás ? ja és milyen nana féle animék vannak ?2012. júl. 7. 20:19
1/7 anonim válasza:
Még Japánban sincs a Nanának folytatása, nemhogy magyar szinkron... viszont ha érdekel itt el tudod olvasni a mangát :)
2/7 anonim válasza:
Nemis lesz 1 ideig valszeg , de a manga fut , majd meglátjuk , az biztos hogy 1-2évig még ne számíts rá !
3/7 anonim válasza:
1. válaszoló!
Innét le lehet valahogy tölteni a jpg-ket, úgy, hogy nem egyenként menti le az ember? Vagy tudsz valami oldalt, ahonnét le lehetne? Köszönöm!
4/7 anonim válasza:
2.ik vojk , ott az aa mangaolvasója..
5/7 anonim válasza:
Vagy nézd meg a live actiont :D 2 része van.
6/7 anonim válasza:
Bár gondolom, már nem túl aktuális, de Hatchinak két gyereke lesz, Ren és Satsuki/Sachiko, az utolsó részben alighanem az ő fiát várják, Ren ekkorra ugyanis már halott... Illetőleg előkerül majd O. Nana anyja is, de a lányával nem fog találkozni.
7/7 Mae Griffiths válasza:
Előző válaszoló,azt értem hogy Hachi fiát Rennek hívják,de nem túl fiatal ahhoz,hogy őt várják az asztalnál?Csak mert nem értem akkor,kivel kéne megérkeznie és mennyi idős lehet,ha Satsuki is olyan kicsi még?Nem kötözködni akarok csak érdeklődök mert már egyre zavarosabb a sztori! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!