Mit láthattam akkor?
Figyelt kérdés
Furcsa dolog történt velem, és barátnőmmel egyik éjjel. A csillagokat fürkésztük. Egyszer csak Megjelent egy villogó piros fény. Gondoltam, biztos repülő. Azonban pár másodperc múlva száz féle színben kezdett villogni, majd egy hosszú fehér csík képében elsuhant, és eltűnt. Nem tudom mit láttam akkor, de ez még most is foglalkoztat. Talán a ti véleményetek segít.2012. júl. 30. 21:56
11/18 anonim válasza:
Úgy olvastam, a "csillagokat fűrészeltük" XD Mondom ez már egy ezós idiótától is sok, de aztán rájöttem, hogy én olvastam félre :D Biztos nem ufo volt. Azok a 2012es olimpia megnyitóján fognak... Várjunk csak! Az már volt, nem?
12/18 anonim válasza:
# 11/13 ma 07:27 Erre csak annyit írok hogy az elvakultak és a szkeptikusok idegesítenek fel a legjobban és szerintem nem vagyok egyedül...Mer tele van veletek már az oldal!
Csinálhatnának nektek külön témát!
14/18 anonim válasza:
A 75% os nagyon nagy:D:D
komoly:D
15/18 anonim válasza:
50/50 vagy UFO volt vagy nem, láttam már fura dolgokat az égbolton, meg fogok is, nappal is éjjel is, nem tudom mik azok, nem is nagyon érdekel, ha földönkívüliek és akarnak valamit itt vagyok, ha búza amcsik akkor kapják be a kísérleti gépükkel együtt, ha légköri jelenség akkor: húúhaaa, fizikusok magyarázzatok.
16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy lejárt lemez, de akkor is leírom, mert az emberek nem fogják fel:
Ez valóban UFO volt, vagyis azonosítatlan repülő tárgy.
Az már más kérdés, hogy tényleg egy idegen civilizáció hajója volt, földi technológia, vagy más...
Olyan fura, hogy ha az égen valami furcsát lát először űrlényekre gondol, aztán földi dolgokra,
de angyalokban, szellemekben, lidércekben már senki nem gondolkozik. :S Ez számomra szomorú.
17/18 A kérdező kommentje:
egyébként nem vagyok nagy hívük(a földönkívülieknek). nem azzal töltöm az egész napom, hogy videókat, képeket, és cikkeket olvasok róluk, tehát nem érdekelnek . de amit akkor láttam , azt tényleg nem tudom beazonosítani, hogy micsoda .
2012. aug. 4. 22:47
18/18 anonim válasza:
Ez Donald Trump egyik kémműholdja lehetett, amivel rendszeresen megfigyeli az embereket bokorba kulázás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!