Mi lehetett ez? Mit láthattam?
Sziasztok!
2 napja (2010. június 29.-én) furcsa fényeket láttam az égen.
Az első ilyen fénya sarkcsillag közelében volt, és egyenesen felfele haladt, majd egy kis idő múlva eltűnt.
Olyan fényes volt mint a sarkcsillag, de nem villogott ( szal nem lehetett repülő).
A második fény-t csak egy pillanatig láttam, mert 1 másodperc alatt átsuhant az égen.
Szerintetek mi lehetett ez a két dolod?
Lehet hogy tényleg UFO-k voltak?
Tudtad azonosítani? Nem.
Tehát azonosítatlan repülő tárgy (UFO) maradt? Igen.
Mi lehetett? Műhold, meteor, millió meg egy dolog.
a műholdnak olyan erős fénye lenne?
meg 1ébként is minek világít?:D
és ha meteor vagy hullócsillag lett volna, akkor hogyhogy lassan haladt és "fölfelé"
(azért gondolom hogy "fölfelé" ment, mert szépen lassan elhalványodott, mintha egyre messzebb menne a földtől)
Igazából bármi lehetett... Akár műhold is... Rengeteg féle műholdpálya van, és ezek közül néhány, bizonyos szakaszaiban távolodok a Földtől... Ilyenek a megfigyelő műholdat, akár kémkedés/nemzetbiztonsági, akár geológiai célzattal lőtték is fel őket... Úgy keringenek a Föld körülo ezek a műholdak, mint a Halley-üstökös a napunk körül, tehát egy pontban van a legközelebb... Ez magyarázná a távolodást és a halványodást...
Az utóbbi jelenségre viszont maga a légkör is magyarázatot nyújthat, ugye vörös eltolódás... A Föld felszíne fölött több rétegben helyezkedik el a légkör... Ezek a rétegek eltérő tulajdonságúak, és eltérő módon viselkednek bennük a fizikai folyamatok is, mint pl a fény... Ha UFO -azonosítatlan repülő tárgy- lett volna, azt már régen észlelte volna valamelyík műhold, vagy csillagvizsgáló rádióteleszkóp... Vagy kilőttük volna...
"a műholdnak olyan erős fénye lenne?
meg 1ébként is minek világít?:D "
A Holdnak miért van olyan erős fénye?
És egyáltalán minek világít?
Természetesen egy műhold is vissza tudja verni a nap fényét, ahogy a Hold is. De mivel egész más mozgást végez egész más pályán, így nem tart ki addig a "fénye".
1. a második fény biztos nem műhold volt, mert az nagyon lassan mozog, legalább is az én ablakom pont Nyugat felé néz és a nyugati égbolton 20-21 tájékában minden nap elhalad egy műhold, úgy veri vissza a nap fényét, hogy nagyobb a láthatósága mint a látható csillagoké, galaxisoké. Először azt hittem ufo mer fél óra alatt látványosan elmozdul a helyéről:D
2. Ez a 2 objektum bármi lehetett ami előfordul az űrben:
üstökös vagy ufo, lehet, hogy más volt de ez a 2 a legvalószínűbb, ráadásul az a legszebb, hogy 50-50%, mindenki döntse el, hogy melyik lehet, de nincs sok értelme találgatni.
khmm
kedves utolsó!
most akkor mi van????
biztos nem ufó, de bármi?
vagy bármi ami nem ufó?
de akkor ufó miért nem, ha bármi más?
... nem igazán látom ebben a logikát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!