Mi lehetett ez? Mit láthattam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 napja (2010. június 29.-én) furcsa fényeket láttam az égen.
Az első ilyen fénya sarkcsillag közelében volt, és egyenesen felfele haladt, majd egy kis idő múlva eltűnt.
Olyan fényes volt mint a sarkcsillag, de nem villogott ( szal nem lehetett repülő).
A második fény-t csak egy pillanatig láttam, mert 1 másodperc alatt átsuhant az égen.
Szerintetek mi lehetett ez a két dolod?
Lehet hogy tényleg UFO-k voltak?
2010. júl. 1. 19:47
21/25 anonim válasza:
"A Holdnak miért van olyan erős fénye?
És egyáltalán minek világít? "
Nem ide tartozik,csak úgy mondom,ohgy a Holdnak nincs saját fénye,a nap világítja meg,és így visszaverődik a Földre...
Külömben meg rengeteg minden lehetett...
22/25 anonim válasza:
11:49: Komolyaaaan? Es a spanyol viaszt is te sz.artad? Nem tunt fel, hogy az illeto, aki ezt irta, ugyanezt mondta, es amit bemasoltal csak ironia volt?
23/25 anonim válasza:
a 2. szerintem tutira hullócsillag lehetett :D az első azt nemtudom. Ha nem tudtad beazonosítani akkor UFO mivel azonosítatlan repülő tárgy.
24/25 anonim válasza:
jah és még valami, amikor hallottuk, hogy 1 műhold fog majd elhaladni felettünk itt a Föld felett, mittudom én mikor, akkor kimentünk az utcára, és lassan szépen elhaladt. Tehát a műhold az nem fénysebességgle szeli be a Földet, hanem szépen lassan :D legalábbis amit mi láttunk za zsép lassan elhaladt.
25/25 kayl18 válasza:
HA Bp-hez közel lakik valaki és felnéz a nyugati égboltra, akkor minden nap láthat 1 műholdat és ez nem megy gyorsan, sőt, olyan lassú, hogy kb 3 óráig lehet látni és picit fényesebb mint a csillagok, galaxisok látható fénye, tehát nem nehéz észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!