Na? Mi történt az ufókkal?
Figyelt kérdés
Hirtelen minden hívő eltűnt... Hol maradt a nagy földönkívüli invázió az olimpián?
Persze tudom, még tart, de a legtöbben azt mondták, hogy a megnyitón lesz. [Nyilván mert azt nézik a legtöbben. Gondolom nem a női gyeplabdát szúrták ki maguknak.]
És ha nem is jönnek, hol van a holografikus vetítés, az álterrortámadások? :D
2012. júl. 29. 22:36
11/18 anonim válasza:
Hát a minden téren hiteles Blikket nem lehet megcáfolni, akkor az bizony csészealj volt.
12/18 A kérdező kommentje:
Ez a videó annyira látványosan fake, hogy fáj.
2012. júl. 30. 12:44
13/18 A kérdező kommentje:
Olyan és annyi kamera volt, hogy Erzsébet fülszőrét is látni lehetett, de erről persze csak egy homályos szar felvétel van.
Naná!
2012. júl. 30. 12:45
14/18 anonim válasza:
Én vagyok a Blikkes válaszoló. Egy szóval nem mondtam, hogy igaz is. :) Attól, hogy linkeltem a cikket, az nem azt jelenti, hogy elhiszem. Pont az előbb olvastam el a cikket, majd megláttam ezt a kérdést. És linkeltem, mert passzolt a kérdéshez. Ennyi.
15/18 anonim válasza:
Und dann beginnen wir mit dem Meteor-Blitzkrieg und fegen alle diese Untermenschen von der Erdkarte.
17/18 anonim válasza:
Na vajon mi történt az ufókkal? Annyira siettek az olimpiára, hogy az Intergalaktikus Köztársaságok Közös Kormányzatának (röv.: IKKK) Rendőrfelügyelő és Űrsebesség Traffipaxoló Különleges Különítménye (röv.: RŰTKK) lekapcsolta őket gyorshajtásért, az ellenőrzések most is folynak, sokan akartak ide jutni, eldugult az egész űrsztráda. Szóval szopacs :(
18/18 anonim válasza:
Akkor ezért üresek a lelátók az olimpián. Az utolsó válaszoló megmondta a választ a kérdésre. Amiért lekapcsolták az UFO-kat gyorshajtásért, ezért nem értek ide időben, ezért üresek a lelátók, veszendőbe mennek a drága földönkívüli jegyek. Ejj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!