404- nek milyen bizonyítékai vannak az ufókkal kapcsolatos állításaira?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 10:18
1/19 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem őt sem érdekli hogy elhiszitek-e a történeteit, ő a hitetek nélkül is jól megvan. Ergó, nem érdeke az, hogy bármilyen bizonyítékkal meggyőzzön titeket.
2/19 anonim válasza:
ha az elkerített területre gondolsz a 404 es körzetre (asszem amerikában) állítólag lezuhant 1 ufo, de inkább belül akarják tartani az információkat, "titkos ügy".
3/19 anonim válasza:
van 1 olyan érzésem, h teljesen másról van szó, elnézést ha így van.
5/19 anonim válasza:
Leleplezték a moderátorok, hogy hülyíti a népet és tíltották a gyereket. Most más fórumon trollkodik tovább.
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
hahah bocsi ;D az télleg 51 es...
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Így van, de nem kapsz elnézést. Elnézést, ha ezt sértésnek vetted.
10/19 A kérdező kommentje:
Én nem is kimondottan 404-re gondoltam, mármint, hogy valószínű, hogy nem érdekli, hogy ki hisz neki és ki nem. Inkább az elvakult követőire, akik bármit elhisznek függetlenül attól, hogy igaz e vagy sem. Nekem amúgy vannak ellentmondások bizonyos kijelentéseiben és videóiban. Van valami 3 újjú akármi (talán csirkeláb :) )ami szerepel az egyik videójában. Nekem az is fura, hogy készítettek vele egy interjút amin mellkason alul látható, vegetáriánus létére akkora hasa van....
Meg ez a nagy titokzatosság a megkért egy hajléktalant, hogy a saját nevére vegyen internetet. Nem akarom bántani, sőt inkább kíváncsi vagyok, hogy eddig mivel bizonyította a levágott ufónauta fejek a befőttes üvegben és egyéb állításait.
2012. júl. 10. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!