Na? Mi történt az ufókkal?
Hirtelen minden hívő eltűnt... Hol maradt a nagy földönkívüli invázió az olimpián?
Persze tudom, még tart, de a legtöbben azt mondták, hogy a megnyitón lesz. [Nyilván mert azt nézik a legtöbben. Gondolom nem a női gyeplabdát szúrták ki maguknak.]
És ha nem is jönnek, hol van a holografikus vetítés, az álterrortámadások? :D
Én már láttam egy reptoidot!
9,6 alatt futotta a 100-at!
A WADA kiszivárogtatta, hogy zöld volt a vére!
Állítólag az epotól, de természetesen mindenki tisztában van vele, hogy azért gyíkember! :D
Egyelőre a reptoidok szervezkednek, készülnek az invázióra, és mivel korábban az Ellenállás ellentámadást szervezett így elpusztítva a Reptoid Hadsereg 25%-át, késni fognak.
Olimpián nem lesz invázió, csak kisebb reptoid támadás amit majd terrortámadásként kezel a kormány.
Mivel az Ellenállás kisebb sikert ért el a reptoidok ellen ezért a reptoid invázió napja december 21 helyett december 27.-én van.
Most már dec. 27 az invázió? Az olimpia végére fogadjunk már január lesz, szeptemberben már februárt fogtok írni, és így tovább, és a végén sosem jönnek el..:D Már várom a különböző magyarázatokat h miért késnek a gyíkok:D
Ellenállás..:D Vicces emberek vannak. Mintha csak a Star Wars-ban lennénk. Adjatok már nekem is egy űrhajót, én is megyek ellentámadni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!