Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Na? Mi történt az ufókkal?

Na? Mi történt az ufókkal?

Figyelt kérdés

Hirtelen minden hívő eltűnt... Hol maradt a nagy földönkívüli invázió az olimpián?

Persze tudom, még tart, de a legtöbben azt mondták, hogy a megnyitón lesz. [Nyilván mert azt nézik a legtöbben. Gondolom nem a női gyeplabdát szúrták ki maguknak.]

És ha nem is jönnek, hol van a holografikus vetítés, az álterrortámadások? :D

2012. júl. 29. 22:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én már láttam egy reptoidot!

9,6 alatt futotta a 100-at!

A WADA kiszivárogtatta, hogy zöld volt a vére!

Állítólag az epotól, de természetesen mindenki tisztában van vele, hogy azért gyíkember! :D

2012. júl. 29. 22:45
 2/18 anonim ***** válasza:
*mert
2012. júl. 29. 22:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nôi strand röplabdára , ugranak csak át! :-)
2012. júl. 29. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
404-el teáznak.
2012. júl. 30. 00:25
 5/18 anonim ***** válasza:

Egyelőre a reptoidok szervezkednek, készülnek az invázióra, és mivel korábban az Ellenállás ellentámadást szervezett így elpusztítva a Reptoid Hadsereg 25%-át, késni fognak.

Olimpián nem lesz invázió, csak kisebb reptoid támadás amit majd terrortámadásként kezel a kormány.

Mivel az Ellenállás kisebb sikert ért el a reptoidok ellen ezért a reptoid invázió napja december 21 helyett december 27.-én van.

2012. júl. 30. 01:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja és az utóbbi üzenetet maga Szenthelyi Árpád az Ellenállás hivatalos fővezetője adta át nekem, a reptoid invázió hivatalos napja tehát december 27.
2012. júl. 30. 01:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint lesz reptoid támadás az olimpián?
2012. júl. 30. 02:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Most már dec. 27 az invázió? Az olimpia végére fogadjunk már január lesz, szeptemberben már februárt fogtok írni, és így tovább, és a végén sosem jönnek el..:D Már várom a különböző magyarázatokat h miért késnek a gyíkok:D

Ellenállás..:D Vicces emberek vannak. Mintha csak a Star Wars-ban lennénk. Adjatok már nekem is egy űrhajót, én is megyek ellentámadni:D

2012. júl. 30. 07:56
 9/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 30. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!