Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ember barátságos vagy...

Az ember barátságos vagy gonosz faj?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Többen írtok arról, hogy a plejádok, reptoidok… barátságos vagy gonosz fajok. Na de vajon az ő szemükben mi milyenek lennénk? Külső szemlélőként barátságosnak számít(hat) az emberi fej? Ha igen, miért?
2012. júl. 24. 18:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az Annunakik is gonosz faj.
2012. júl. 24. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Honnan vesztek ilyen hülyeséget,hogy úgy néznek ránk,mint a hangyákra?A marsi baktériumok úgy elkerültek minket fejlődésben,mint mi a hangyákat?Ha meg a fejlett földönkívülieket vesszük,akkor is maximum annyi különbség van köztünk,mint az ősember és köztünk.De szerintem csak annyi,mint a középkoriak és mi köztünk.
2012. júl. 24. 23:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Gonosz, talán nem a legmegfelelőbb szó. Nézeteden múlik, de az emberi faj nem menő, se nem tiszta.
2012. júl. 25. 04:39
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem értem miért mondja mindenki,hogy a földönkívüliek annyira fejlettek...honnan tudjátok?láttatok már élőben?mert biztos nem.Csak,azért,mert azt mondják a tévében?Most ennyi erővel létezik vámpír,aki denevérré változik,mert azt állítják,hogy léteznek és persze ez alapon a farkasemberek is léteznek.Nagy a világegyetem,biztos van rajtunk kívül valamelyik bolygón még élet,de nem biztos,hogy olyan csúcsfegyverekkel meg egyéb cuccokkal rendelkeznek,mert pár hülye gyerek ezt kitalálta és tovább terjedt.Lehet,hogy ezek a földönkívüliek olyan szinten állnak fejlődésben mint mi vagy elvannak maradva.És lehet,hogy nem is zöldek csak,azért mert ezt mondják mások.Most ennyi erővel ha én azt mondom,hogy létezik 1 nyuszi aminek szárnya van és embereket eszik,akkor már létezik,ha leadom a tévében vagy mert terjesztem ,hogy tényleg láttam?Ez egyszerűen nevetséges.Lényegében csak azt akarom ezzel mondani,hogy biztos léteznek földönkívüliek,de csak,azért mert azt mondják róluk,hogy ilyen meg olyan fejletek,meg színűek attól az még nem igaz.Azt meg nem tudhatjuk,hogy barátságosak-e
2012. júl. 25. 09:30
 15/25 anonim ***** válasza:

utolsó, a földönkívüliek létezése az biztos!!!

de nem csak egy faj létezik, hanem akár több 500000 trilliárd faj is létezhet, aozk között van biztos ősember fejlettségszintű, kb. annyira fejlett mint mi, lehetnek olyan fajok akik alig fejlettebbek mint mi, de lehetnek olyan fajok is amik megafejlettek, akik a földre járnak biztos megafejlettek!!!

2012. júl. 25. 09:39
 16/25 anonim ***** válasza:

Biztosan fejeltebbek az embernél.

Az ember nagyon barátságtalan és gonosz. Mindenkit az uralma alá akar keríteni.

2012. júl. 25. 11:31
 17/25 anonim ***** válasza:
22%-os te miért vagy ennyire hülye? Minden kérdésnél szajkózod, hogy milyen idegenek vannak, de gondolom ezt is mesekönyvekböl szeded.
2012. júl. 25. 11:33
 18/25 anonim ***** válasza:
ez nem emsekönyv, ez az igazság, és imádkozz, hogy olyan ufo fajba botoljon bele az ember, ami nem akarja kiírtani, de én félek, hogy nemcsak az ember gonosz, hanem egyes ufo fajok is!
2012. júl. 25. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te túl hülye vagy az élethez.
2012. júl. 25. 12:49
 20/25 anonim ***** válasza:
te meg neszólj bele, ha nincs egy csepp fantáziád sem!!! na hess!!!
2012. júl. 25. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!