Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Álmodtatok már UFO-val?

Álmodtatok már UFO-val?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 17:41
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
18-as! A hall egy szoba, általában a körfolyosós házak lakásaiban van, és ablaktalan.:)
2012. júl. 30. 01:31
 22/26 Dredd Bíró válasza:
Hál Istennek avval még nem!:)
2012. júl. 30. 21:59
 23/26 anonim ***** válasza:

UFO = azonosítatlan repülő tárgy :)

Hát nem nagyon , de ürlényekkel már igen .

2012. aug. 1. 21:25
 24/26 anonim válasza:

Én is álmodtam már UFO-val kb. 15 évvel ezelőtt.

Nappal volt, és a házunk előtt álltak az osztálytársaim, a szüleim, meg én, és beszélgettünk. Egyszer csak megjelentek az UFO-k, és az egyik osztálytársamat el akarták vinni, hogy tanulmányozzák, vizsgálgassák, de ő azt mondta, hogy nem akar velük menni. Én meg felajánlottam, hogy szívesen elmegyek helyette. Így is lett, engem vittek magukkal, és az álomból többre nem is emlékszem.

Nem sokkal ezután volt még egy ehhez hasonló álmom, ott is elvittek, csak ott már nem voltak sem osztálytársak, sem szülők, csak a szobámba jöttek be, és onnan vittek magukkal.

Amúgy érdekes, én egyáltalán nem féltem egyik álmomnál sem, sőt azt mondanám, hogy szívesen is mentem velük, mert olyan kedvesek voltak velem.

Azóta soha nem álmodtam ilyesmit.

Egyébként lehet, hogy nekem ez a két álom annak a hatása volt, hogy akkoriban rengeteg UFO magazint elolvastam, és egy idő után már beképzeltem magamnak, hogy tényleg ott vannak szinte mindenhol, viszont élőben féltem tőlük.

2012. aug. 1. 22:52
 25/26 anonim ***** válasza:

15 éve semmi ufosat nem álmodtál? kár! pedig az ufos álmok a legizgalmasabbak!!

nekem sok horror ufos álmom is volt, tehát sokszor rettegtem is tőlük, de volt amikor jó érzés volt!

2012. aug. 1. 22:54
 26/26 A kérdező kommentje:

"UFO = azonosítatlan repülő

tárgy :)"

Igen. Azért kérdeztem UFO-t, mert azzal álmodtam.

2012. aug. 1. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!