Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Álmodtatok már UFO-val?

Álmodtatok már UFO-val?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 17:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
vizimalac és mit tettek az ufok az álmodban?
2012. júl. 22. 11:49
 12/26 A kérdező kommentje:

Vizamalac

Nekem is pont ilyen érzésem volt. Mivel mielőtt felébredtem, ugyan ott voltam álmomban, mint a valóságban. Az ágyamban. És még mindig tisztán emlékszem arra az energiára ami áthatotta a testem, a rettegéssel együtt.

2012. júl. 22. 12:01
 13/26 anonim ***** válasza:
az sem kizárt, hogy titeket elraboltak az ufok!!!!!!
2012. júl. 22. 13:33
 14/26 anonim ***** válasza:

Sajnos elég gyakran álmodom velük. Kétféle álmom van... az egyik invázióról szól. Nagyon valóságosan élem meg...otthon vagyok, minden oké, aztán hirtelen iszonyatos hangok, mindenki kinn áll az utcán, néz felfelé, gömbök jelennek meg mindenféle színben, közben koromfekete az ég és villámlik. Megpróbálom elérni a barátaimat máshol, hogy ott mi történik, valamint aggódom az öcsémért, mert nincs otthon és nem tudom, hol jár...

A másik álom konkrét látogatás. Alszom éjjel, álmomban tisztában vagyok azzal, hogy éjjel van, alszom az ágyamban és én most épp erről álmodom... érdekes, mintha egyszerre lennék ébren is meg álmomban is. Teljesen tudatában vagyok mindennek, hogy hol vagyok, hány óra van, milyen nap van, mit csináltam,mielőtt lefeküdtem aludni. És akkor érzem a jelenlétüket, beszélnek hozzám, fények vannak, én meg rettegek tőlük és érzem, hogy bántani akarnak. De az a furcsa, hogy konkrétan nem látom őket...nem tudom, hogy néznek ki, max villanások vannak, de azokat is elfelejtem. Ilyenkor ordítozni akarok magamnak, hogy: kelj fel!kelj már fel! Próbálom magam hanyatt vetni és zuhanni, hogy felébredjek (néha beválik)... de ilyenkor nem engedelmeskednek se az izmaim, se a hangom, egy hang sem jön ki a torkomon...mintha le lennék bénulva. Aztán mire végre felébredek nagynehezen, úgy érzem, mintha még mindig ott lennének. Egy ilyen álom után egy hétig nem tudok elaludni, csak reggel, mikor már világosodik...

2012. júl. 22. 13:45
 15/26 anonim ***** válasza:
én azt álmodtam 1-szer hogy az ufok atombombákat dobnak a földön minden városra és ha jól emlékszek Németországot meg Nagy britanniát már teljesen leigázták.
2012. júl. 22. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Egyszer én is álmodtam egyrészt űrlényekkel. Az álomban viszont érdekes volt, hogy egyszerre 2 helyen voltam, és láttam is magam: a konyhában, és az ágyban ahol meg ott álltak körülöttem ezek a lények. :D (A konyhában nem voltam, szóval álom volt, mert megkérdeztem apumat, én azt hittem megtörtént) Tényleg hasonlítottak a filmekben szereplő lényekhez, szóval csak egy rossz álom volt. Gondolom valami olyan filmet néztem amiben szerepeltek. :D
2012. júl. 23. 09:33
 17/26 anonim válasza:
Nekem az volt kiskoromban, hogy a hall végében áll egy földönkívüli lény. Közömbös érzés volt. Aztán pár hónapja meg az volt, hogy azt álmodtam(lehet, h valóság volt) hogy itt van az ablakom alatt(csak a feje búbját láttam, de tudtam, h egy idegen lény) nagyon megijedtem, lidércnyomás lett rajtam úrrá. Kiabálni sem tudtam. Aztán eltűnt.
2012. júl. 25. 23:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Ki hall és micsodát? Nem értem, utolsó.
2012. júl. 25. 23:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Álmodtam ufóval, le is írtam. De úgy látszik, más jobban tudja, mit álmodok, mert lepontozta.
2012. júl. 25. 23:08
 20/26 Druidarya ***** válasza:
Néhányszor valami invázió utáni posztapokaliptikus világról álmodtam, ahol bújkálni kellett a sötét égen áthúzó, cirkáló ufók elől, de a legrosszabb álom az volt, amikor harcolni kellett velük. Katona voltam (akkor a valóságban is katona voltam), tudtam, hogy háború van, a századom széthullott, a vidéket lepusztították a vegyi fegyverek. A parancsnok elküldött valami feladattal a régi gyakorlótérre, az erdőbe, ahol le volt rombolva és égett a raktár. A raktár tele volt égő hullákkal, s ekkor megjelentek a földönkívüliek. Az erdőből jöttek és pont olyanok voltak, mint a képeken. Valahonnét tudtam, hogy hermafroditák, kollektív tudatúak és alapvetően önálló akarat nélküliek. Gyalogsági ásóval estem nekik, fekete volt a vérük, de az volt a legborzasztóbb, hogy semmi ellenállást nem tanúsítottak. Passzívan hullottak az égő hullahegyre. Ordítottam, hogy menjenek el, mert mindegyiket megölöm, de ők csak szenvtelenül bámultak rám. Iszonyú szorongás és düh volt bennem, valamiért elkezdtem széthányni a lángoló hullahegyet, s a legalján - ott találtam a saját magam testét. Olyan voltam, mint egy ájult ember, megragadtam a saját galléromat és üvölteni kezdtem félhalott magamra, hogy ébredj, mert te nem adhatod fel. Ekkor felébredtem, de mintha kissé paralizálva lettem volna, és olyan érzésem volt, mintha a fejem felett valahol a plafonom valamilyen energiamező kavarogna. Ennyire ocsmány álmom azóta sem sem volt.
2012. júl. 28. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!