Álmodtatok már UFO-val?
Vizamalac
Nekem is pont ilyen érzésem volt. Mivel mielőtt felébredtem, ugyan ott voltam álmomban, mint a valóságban. Az ágyamban. És még mindig tisztán emlékszem arra az energiára ami áthatotta a testem, a rettegéssel együtt.
Sajnos elég gyakran álmodom velük. Kétféle álmom van... az egyik invázióról szól. Nagyon valóságosan élem meg...otthon vagyok, minden oké, aztán hirtelen iszonyatos hangok, mindenki kinn áll az utcán, néz felfelé, gömbök jelennek meg mindenféle színben, közben koromfekete az ég és villámlik. Megpróbálom elérni a barátaimat máshol, hogy ott mi történik, valamint aggódom az öcsémért, mert nincs otthon és nem tudom, hol jár...
A másik álom konkrét látogatás. Alszom éjjel, álmomban tisztában vagyok azzal, hogy éjjel van, alszom az ágyamban és én most épp erről álmodom... érdekes, mintha egyszerre lennék ébren is meg álmomban is. Teljesen tudatában vagyok mindennek, hogy hol vagyok, hány óra van, milyen nap van, mit csináltam,mielőtt lefeküdtem aludni. És akkor érzem a jelenlétüket, beszélnek hozzám, fények vannak, én meg rettegek tőlük és érzem, hogy bántani akarnak. De az a furcsa, hogy konkrétan nem látom őket...nem tudom, hogy néznek ki, max villanások vannak, de azokat is elfelejtem. Ilyenkor ordítozni akarok magamnak, hogy: kelj fel!kelj már fel! Próbálom magam hanyatt vetni és zuhanni, hogy felébredjek (néha beválik)... de ilyenkor nem engedelmeskednek se az izmaim, se a hangom, egy hang sem jön ki a torkomon...mintha le lennék bénulva. Aztán mire végre felébredek nagynehezen, úgy érzem, mintha még mindig ott lennének. Egy ilyen álom után egy hétig nem tudok elaludni, csak reggel, mikor már világosodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!