Álmodtatok már UFO-val?
Ufókkal igen, még régen. Nem űrlényekkel, hanem földön kívüli űrhajókkal. Az volt érdekes, hogy ugyan nappal volt, világos, de az ég valószínűtlenül fekete. Feketébbnek hatott, mint éjjel. Bent voltam a házban, de valami kihozott. Nem zaj, nem kutyaugatás, nem valami fura érzés. Csak úgy, simán. S ezen a fekete égen, vagy hat-nyolc idegen szerkezetet láttam. Ezek egy helyben lebegtek. Nem úgy mint amikor a helikopter áll a levegőben, hanem tényleg mozdulatlanul. Más egyéb nem történt. Kicsit nyomasztó volt a látványuk, de ennyi.
Nem tudnám, megmondani, hányszor ismétlődött ez, de több alkalommal álmodtam ugyanezt.
Egy idő után elmaradt, már el is felejtettem. Történt egyszer, hogy a jó kis Commodore 64-esemhez új játékokat szereztem be. S az egyik elindítása után, majd’ lefordultam a széktől. Ott álltak a képernyőn ezek az UFÓ-k, mind. Úgy látszik, másnak is volt hasonló álma.
Amennyiben szó szerint vesszük az ufo-t, azzal lehet álmodni, de idegen űrhajóval, idegen lényekkel nem, csak ha már elraboltak...
Az agy nem tud olyat elképzelni, amit még soha nem látott, mert nincs róla információja!!!
Nem tudsz pl egy atommaggal álmodni, mert mert még soha nem láttad.
Róla készült illusztrációból össze tudsz rakni egy elképzelt valamit, de az nem atommag lesz.
Idegen űrhajókkal, űrlényekkel csak filmekből, magazinokból, stb... szerzett képi információ alapján tudsz álmodni, de ekkor gyakorlatilag nem az űrlényről álmodsz, hanem a róla készült filmről, rajzról, stb.
Ha azt mondom, hunyd le a szemed, és képzeld magad elé pl a zeta reticuli naprendszer 6. bolygóját, nem fog sikerülni, mert még soha nem láttad.
A saját szobámban voltam, nem egy filmben. És honnan veszed, hogy nem valamelyik igazi repülő csészealjról álmodtam, amit modjuk a neten láttam? Az űrhajó semelyik filmben nem volt. Valamint a helyszín, a szobám sem. Bírom amikor az egománok elkezdenek okoskodni...
404 is back
Az álmokat nem lehet általánosítani, mert ez egyén függő. Amúgy ki hiszi el hogy te vagy 404?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!