Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » December 21-én igazi földönkív...

December 21-én igazi földönkívüli invázió lesz vagy csak az árnyékkormány fog szórakozni holografikus UFO-kal?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 04:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmilyen tömeges leszállás. Népbutítás történik! Ufokra, földönkívüli lényekre, dimenziókapukra (lásd NASA legújabb bejelentése) fogják, amit maga a kormány művel a háttérben! Emberek, ne legyetek birkák, ne menjetek a média és a "hatalmas" vezetők utasításai szerint a tömeggel. Az illuminátusok világuralomra törését, meg kell akadályozni, és az csak úgy fog menni, ha minél többen belátják, és felébrednek.
2012. júl. 16. 23:20
 32/40 url ***** válasza:

"árnyékkormány fog szórakozni holografikus ufokkal" :D

Tetszik ez a szóhasználat :D

Egyébként nem lesz, csak az embereket karják félelemben tartani, és kihasználni teremtő képességüket, hogy az az ő tervüket erősítse. Koncentrálj belső spirituális fejlődésedre.

http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Szeretet és fény. :)

2012. júl. 19. 15:59
 33/40 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz picit az előző évtizedekben folyamatosan gyártották a invázió,világvége elméleteket pl 2000....stb

Akkor nem volt semmi. Szerintem ezek a kamu világvége,invázó sztorik azért voltak jó hogy ha ténylegesen lenne vagy közeledne valami kevesen higgyék el meg ne legyen pánik

szóval nevetségessé teszik az egészet ugy mint az UFO témát..

2012. júl. 19. 18:43
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

December 21-én csak a főpróba lesz!

Az igazi invázió december 24-én kezdődik, a betlehemi jászólakból a kis Jézus helyett mindenhol reptoidok fognak előjönni!

2012. júl. 19. 18:58
 35/40 Pietrosol ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm mindnyájatoknak,csodás egy hét után újra gép elé ülni!

Ilyen világnézeti Babilont már rég láttam!

2012. júl. 19. 20:16
 36/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez egy személyes vélemény, nem olvastam utána (ugyanis az ilyen esetekről szóló cikkek is "kampánycikkek" lehetnek). Mindent a saját logikám szerint gondolok ki.

Több mint valószínű, hogy tudunk az idegenek létezéséről, azonban ez a 7 milliárd Isten(ek) félő nép egy része pánikba esne a ténytől, ezért ez a legegyszerűbb módja a felfedésnek, pár év (10-20) múlva már nem lepődik meg az ember ha elmondják az igazat. Szóval nem hiszem, hogy lesznek holografikus UFO-k, mert az káoszhoz vezetne és az lehet hogy pillanatnyilag jó az árnyékkormánynak, de hosszútávon már semmiképp (1-2 év).

Dec. 21-én nem hiszem, hogy invázió lenne, ugyanis miért mondaná el egy invázív faj a majáknak, hogy ekkor jövünk. Abszurd. Ha már itt voltak, miért nem akkor szállták meg a bolygót?

Apám mesélt egy barlangról ahol egy kutató fémbe vésett írásokat talált, amibe minden nép történelme belevolt írva, és az is hogy dec. 21-én egy másik dimenzió "emberei" jönnek el az ő halott világukból, de addig csak a barlangban tudnak életben maradni és vigyáznak a helyre. Erre nagyobb esélyt látok.

Azonban, ha a tényeket nézzük. Ha fogok egy füzetet és elkezdem írni dátumokkal, mint egy naptárat, akkor egyszer betelik.

2012. júl. 23. 14:04
 37/40 anonim ***** válasza:

A lényeg lemaradt :)

Tehát nagy valószínűséggel nem fog történni semmi ilyesmi. Világ vége 2013-ban lesz majd ha nem oldódik meg a pénzügyi probléma a világban, de az már egy új nap.

2012. júl. 23. 14:08
 38/40 anonim ***** válasza:
Ha jönnek akkor lehet azért jönnek hogy ne irtsuk ki egymást a szar pénz miatt:)
2012. júl. 28. 15:15
 39/40 anonim ***** válasza:
Ki az az ágyékkormány/ágyékormány?
2012. szept. 9. 07:42
 40/40 anonim ***** válasza:
71%
December 21 után 22 lesz. Az fúrja az oldalam, vajon ha megint nem történik semmi, mit fognak a beavatottak nyilatkozni. Megtörtént, csak nem vettük észre, és beültették az agyunk egy tartályba?
2012. szept. 9. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!