Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg létezik az Írisz bolygó?

Tényleg létezik az Írisz bolygó?

Figyelt kérdés
Ha létezik az azt jelenti hogy Erzsike uralkodik ott?

2012. jún. 27. 11:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Remélem nem gondolod komolyan hogy azok az emberek akik ilyen legajla műsorban vannak tényleg normálisak? Ezek az emberek degenerált hülyék akik bármit megtesznek hogy benne lehessenek a TV-ben, kitalálják azt is hogy ők Hitler nagyapja csak valaki odafigyeljen rájuk. Arról nem is beszélve hogy szégyen hogy ilyen műsorokra van kereslet.
2012. jún. 27. 12:24
 2/32 A kérdező kommentje:
Te is láthattad, hogy tényleg mozgott az inga.
2012. jún. 27. 13:10
 3/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem láttam, mert nem nézek ilyen legalja műsorokat, youtube-ról meg törölve lett. De azt láttam a Dinoshark-ban hogy létezik félig cápa félig polip mutáns. Nem kell mindent elhinni ami a TV-ben van. Konkrétan majdnem semmit sem szabad hinni neki, ezért nem TV-zem.
2012. jún. 27. 13:16
 4/32 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Létezik,csak már nem emlékszem,hogy melyik volt az!

Esetleg felismernéd a leírás alapján?Valahol a képen megtalálod!

[link]

2012. jún. 27. 13:19
 5/32 Pietrosol ***** válasza:

Ajajj, még a linkelést is elrontom!

[link]

2012. jún. 27. 13:23
 6/32 A kérdező kommentje:

Nincs törölve, én is youtubeon láttam.

http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM

2012. jún. 27. 13:29
 7/32 anonim ***** válasza:
A link alapján 1300 fényévnyire van innen. Ez ugye fénysebességgel 1300 év lenne. Csak a fénysebességgel történő utazás fizikai paradox. Ebből belátni hogy ha létezne ( hö-hö-hö) ilyen fejlett élőlény, akkor valszeg nem a Balázs-showban mutatkozott volna be -.-
2012. jún. 27. 13:29
 8/32 A kérdező kommentje:
Mi van ha tud teleportálni?
2012. jún. 27. 13:30
 9/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hogy még hiszel a mesében? A teleportálás: valahonnan eltűnik és máshol megjelenik. Az agyag nem tűnik el csak úgy és nem tud megjelenni csettintésre. Látszik hogy semmi tudományos tudásod nincs, a kérdésből és abból hogy ilyen műsorokat nézel. Fogadd el hogy Erzsi néni csak egy gyökét aki mindenképp híres akart lenni és a magadfajta emberek miatt tényleg lett ismertsége. Szerintem még a szomszédja se szarja le.
2012. jún. 27. 13:35
 10/32 A kérdező kommentje:
Megnézted egyáltalán a videot? Az inga meg hogy felismeri az ufokat nem elég bizonyíték? Meg az egész családja hazudik szerinted?
2012. jún. 27. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!