Tényleg létezik az Írisz bolygó?
tölem jöhetnek bélák is
hinni meg 2 dolog
de 1 dolog elhitetni
ÉS IGEN B+ LÁTTAM SZELLEMET 3 ÉVES KOROMBA !!
sőt egészen 9 éves koromig
aztán a mai napig 0
de most is megérzem
és amit te nem hiszel el
a mai napig tudok démont idézni
Kicsit segítek neked véleményt alkotni kedves kérdező.
Csak hogy tudd ezekben a műsorokban szereplő emberek mind kapnak pénzt.Megvan nekik egy adott téma amit többször elpróbálnak míg végül felveszik és leadják.Ez az igazság.
Sőt még a nézők is fizetve vannak csak úgy megsúgom.
Tehát ha rám hallgatsz eszt ne hidd el!De te tudod....
És nézzed meg hogy Erzsike hogy mozgatja az ingát.Ahoz képest hogy nem szabadna mozogni a kezének úgy pörgeti a kezét mint egy propeller. Léteznek természetfeletti dolgok és Ufok is de ez egy vicc....
Mi az, hogy egy anyag nem tud fénysebességgel közlekedni?
Az ondó 60km/h sebességre képes pl és mégis kisebb, mint egy gepárd, ám a viszonyítási alaphoz nézve sokkal gyorsabban működik. Vagy a részecskegyorsító, ami Svájcban van, na az is felgyorsítja az anyagot. Vagy ha nem hiszed, akkor igyál meg egy 2literes Canada Dry-t és akkor megbizonyosodsz a fénysebességről (a beledben).
létezik! én is az Írisz bolygó DNY-i részéről jöttem. beszélem is a nyelvet
hdsuzrv
DUKÁN?
Én is láttam, úgy mozgott az inga, hogy hihetetlen :O kétségkívül mozgott, és aki azt mondja, hogy nem, az szemészetre menjen el szerintem, mert ott a bizonyíték a videóban: az a gyűrű bizony ide-oda himbálózott! (Erzsike kezével együtt)
Biztos, hogy igazat mondott, hogy az Írisz bolygó délnyugati részéről jött, az Írisz Szaturmanról. Illetve nem is jött, bocsánat, úgy hozták le! És ezt a bolygót természetesen még nem fedezték fel, elvégre már több millió fényév távolságra is „ellátunk”, de ilyen bolygóról nem is hallhattunk eddig, Erzsike fogja forradalmasítani a csillagászatot!
Minden lehetséges objektív, cáfolhatatlan bizonyítékot bemutatott, a történet abszolút hihető!
„– Honnan tudja, hogy a felesége földönkívüli?
– Hát mer' olyan furán beszél.”
És tényleg, a szögedi nyelvjárás valóban fura! Vajon minden szögedi nyelvjárásban beszélő ember az Íriszről jött? :O
És a palócok akkor honnan? :O
Egyértelmű, hogy hülyeség az egész, ennek ellenére én hiszek a földönkívüliekben, de nem a Balázs Show-ban kell keresni őket
Igen! Igen! Létezik valós az Írisz bolygó.
Vanak köztünk onnan is.
Nukázs dá bilákó!!!
Vagy ahogy Erzsike mondaná: Hábái toszkái frui ( Hiányzik néhány keröke töszi magát) :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!