Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg létezik az Írisz bolygó?

Tényleg létezik az Írisz bolygó?

Figyelt kérdés
Ha létezik az azt jelenti hogy Erzsike uralkodik ott?

2012. jún. 27. 11:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
JÁÁÁÁÁJ az inga felismeri az idegeneket! Ez volt a nap fénypontja! Biztos kriptonitból van amit a 8. utas nyálkahártyájával bevontak majd a Csata: L.A. ufóinak fegyvercsőjébe betettél, és ezért mutatja ha valaki idegen. Horgászdamilról hallottál már? És igen, az egész család hülye ha egyáltalán érdekli őket a Balázs-show és elmennek rá. Komolyan, hány éves vagy hogy elhiszed ezeket a dolgokat? 8? 9?
2012. jún. 27. 13:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nekem úgy tűnt igazat mondanak, de a te dolgod, hogy hiszel e bennük vagy nem.
2012. jún. 27. 13:56
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ilyen műsorokban mindenki igazat mond -.- Orbán beszéde is igaznak hangzott hogy nem lesz IMF, elbocsátás, megszorítás és mégis hazudott.
2012. jún. 27. 13:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Már le is rakta a tojásait és miután kikelnek az utódok leigázza a Földet.
2012. jún. 27. 14:12
 15/32 anonim ***** válasza:

De a Marika megmondja a tutit! Ha nekem nem hisztek, ő majd meggyőz.

http://www.youtube.com/watch?v=XO0bp-gsdzM

2012. jún. 27. 14:14
 16/32 A kérdező kommentje:
Ez a Marika össze vissza beszél, látszik hogy hazudik. Erzsike is megmondta.
2012. jún. 27. 14:23
 17/32 anonim ***** válasza:
13%

Meggyőződésem hogy léteznek földönkívüliek és nincsenek is olyan messze mint ahogy sokan gondolnák.De a baj az hogy ilyen cirkuszi baromságokkal csinálnak hülyét olyan emberekből akik fél életüket ufo kutatással töltik és próbálnak bizonyítékot szerezni a létezésükre!

Szánalmas hogy egy dilis öreglány aki egy ingát pörget ilyen baromságokat állít és még ő is röhög magán!

Ez még nekem is nevetséges!!!Nehogy elhidd már eszt a hokit!!

Amúgy nemcsak a teleportálás és a fénysebesség van amivel közlekedni leget az űrben.

Ott van az Einstein által elméletben bizonyított térhajlítás!Ha az idegenek olyannal utaznak akkor nem telik nekik nagy erőfeszítésbe fényéveket röppenni.

2012. jún. 27. 14:52
 18/32 anonim ***** válasza:

de teleportálásokkal is szoktak az ufok közlekedni, de inkább csészeajjal. biztos a teleportálás nekik is kicsit drága technolgia, ezért látunk több csészeajjat.

de a balázs showba hazudtak, ezek nem komolyan vehető ufo szemtanúk!

2012. jún. 27. 18:04
 19/32 anonim ***** válasza:
nem létezik
2012. jún. 29. 22:08
 20/32 A kérdező kommentje:
látom rajtam kívül senki nem hiszi el :(
2012. jún. 29. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!