Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » December 21-én igazi földönkív...

December 21-én igazi földönkívüli invázió lesz vagy csak az árnyékkormány fog szórakozni holografikus UFO-kal?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 04:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
39%

"Na, most már zsidó-ufo elmélet is van. Fantasztikus. :D"

Nem fantasztikus, hanem szörnyű. Nem tudom miért oly mulatságos, hogy szétverik az országot, és megnyomorítják az embereket...

2012. júl. 7. 16:00
 22/40 Antimod ***** válasza:
80%
Volt tavaly egy felmérés arról, hogy a világ összes nagyobb, globális vállalata 15-30 kézben összpontosul. Na ez a kör minden kormánynál hatalmasabb és erősebb. És ne legyenek illúzióink, élnek is vele.
2012. júl. 7. 16:18
 23/40 anonim ***** válasza:
52%
A legtöbb termék, még a versenytársként feltüntetett termékek is egy mamut vállaltban összpontosulnak. Tehát bármelyiket választod, őket választod.
2012. júl. 7. 16:31
 24/40 Reptoid Altábornagy ***** válasza:
31%

Igen , a szürkék jósolták meg, mikor több ezer millió évvel ezelőtt ide szöktek, hogy dec.21-én világvége lesz, akiket most maják néven ismertek, és igen világvége, nekik meg nektek! Nincs árnykormány, vagyis igen, és én állok az élén, altábornagyként kötelességem vezetni a reptoidokat, és felügyelni a gyakori kérdéseket, persze nem birom már megállni hogy neirjak be pár tudatlannak.

Alzászlós majd elintéz.

2012. júl. 7. 17:26
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

Reptoid Altábornagy te hazudsz, mert az áárnyékkormány vezetője nem leplezné le magát, de ti reptoidok nem is léteztek, sőt még szürkék sem!

csak egy másfajta faj van, ami nem akarja leleplezni magát, de már régóta kémleli az emberiséget és lehet haamrosan támadnak!

2012. júl. 7. 17:34
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Nagyobb eséllyel léteznek reptoidok, mint árnyékkormány.
2012. júl. 8. 10:31
 27/40 anonim ***** válasza:

Magam is az altábornagyhoz tartozom . Hadnagy vagyok.

Altábornagy ! Ez lesz a következő kérdés amit fel fognak tenni nekünk : " Hogyha ilyen nagy hatalommal bírtok akkor miért csak a gyakori kérdéseken hirdetitek magatokat?"

Erre válaszolok. Azért , mert Nehéz megtanulni írni a nyelveteken. Ti 0,002 ciplus alatt feladnátok !

A kérdésre válaszolva: Nincsen holografikus UFO a kormánynál. Így hát marad az invázió. Veled fogunk kezdeni!

2012. júl. 8. 19:42
 28/40 anonim ***** válasza:

Igen ! Mindent a háttérkormány szervez, a Reptoid invázió is valójában egy megrendezett cselszövés, hogy a földönkívüliek ellen összefogjunk egy új világkormány mögött és végül már észre sem fogjuk venni és készen van a diktatúra.

A maradék embert megchipelik és a gondolataikat is ismerni fogják ! Rabszolgák leszünk mind

2012. júl. 8. 20:02
 29/40 anonim ***** válasza:

Lesz Új Világrend. Már az orbán is elkezdte szajkózni:

http://www.youtube.com/watch?v=g36gdTgGyrA

Sajnos ez tény. A chip sem hülyeség, és Amerikában miért építik a fema táborokat?

Valamint az illuminátusok?

Mind hülyeség?

Persze, hogy létezik a háttérhatalom!

2012. júl. 8. 23:39
 30/40 anonim ***** válasza:

szia diator vagyok..

úgy tudom hogy igazi lesz nem hoax vagy fikció, ez a dolog megfog történni, nem invázió lesz, hanem tömeges leszállás!

Remélem tudtam segíteni.

2012. júl. 10. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!